Orgazmus-ako?

:))

tak ja s ním budem zajtra a už sa neviem dočkať,my budeme v lete dvojročný :) tak papa, po víkende napíšem, že ako :)

loska

no ja som o dva rock starsia jasne neboj sa vsetko ma svoj cas....prajem ti vela stastia a nech vam to s priatelom vydrzi aj ja mam skoro rocny vztah a je nam spolu super prave tu vedla mna lezi na posteli a pozerame film prepac ze som skor neodpisala ale mala som taku milu pracicku s priatelom:o)

loska

tak potom si stastna zena neboj sa dnes som citala ni neviem kde to uz bolo ze boli manzelmi uz 15 rokov az po 15rokoch jeho zena dosiahla taky vagynalny orgazmus,ze striekala sirinou mozes vediet co ta este caka inak kolko mas rokov?

:))

jasné, ten ide bez problémov.možno to bude aj tým, že náš sex netrvá väčšinou veľmi dlho, ale pravdupovediac mna maratóny ani nebavia..

loska

aghoj ja si myslim ,ze kazda zena nema vaginalny orgazmus....ja dosianem orgazmus aj vagynalny aj drazdenim klitorisu...nijaky navod neexistuje aspon si myslim...kazda zena ma ine telo si predstav ze ela zien ani nevie co je to orgazmus lebo ho nemozu dosiahnt...a orgazmus mas ked ti drazdi klitoris?