meska mi menstruacia, namiesto toho mam len taky zlty vytok a boli ma lava cast podbruska.. co to moze byt?pouzivam hak, je to enjaka alergia? moze byt aj z tamponov?
vytok+menstruacia
Mam 15 a nemala som menstruaciu... Ked som sa pozrela vcera na nohavicky hned ma napadlo ze mam kramy.Ale na druhy den som to nedostala a predtym to bol asi hnedy vytok...... Co to je??? no niesu kramy ze?
samoizrejme že na tom majú podiel aj tampony
ináč pani magistra je šikovná osôbka predá všetko a šte jej pol roka budeš platiť za "Lactobacilli"
treba ísť ku gynekologovi a riadne to preliečiť /a možno aj kontrolnú kultiváciu po liečbe.
Prosím poradťe mi moja menštruacia trva už 9deň a teraz už hnedy vytok začal byť ružovkasty a tiež snad pre to dlhe trvanie menzesu to začalo štipať.Čo je na to vhodne?je to zo zapalu nič ma neboli.Ako to prejde?
caute ja som dostala VYTOK zkupaliska a potom az kramy a uz to mam 3-4 roky biely husty teras my akurat poradila jedna lekarnicka ze si mam kupit cipky (bez_receptu) a potom LAKTOBACILI to musim brat pol roka ....my hovorila ze ona to mala 10rokov a pomohlo jej tento postup skusim to co uz ..PISTE EMIAL JAHODKA-333@AZET.SK......DIK !
Určite by si mala zájsť ku gynekológovi,môže to byť nejaký zápal.