Problém z predkožkou

Príspevok v téme: Problém z predkožkou
PETER.DUROV

Dobrí den chcel by som sa spýtať .Mám 16 rokov a predkožku pretiahnem cez cely žalud ked penis stoji ale dalej uz nie malo by sa to dat ešte dalej ale mne to uz nejde, ale ked je penis v nepostavenom stave pretiahnem ho uplne aj ked tak mierne stojí neviete mi povedat ci je to nejaky velky problem ci sa to da liecit aj nechirurgicky pretože sa mi uz stalo ze pri sexe som si hu natrhol a dost mi to krvácalo ale za 3 dni som to mal zahojene a všetko ok ale odvtedy som sex nemal a bojim sa aby sa mi to nestalo znovu.

Large

Tak moze ist o problem ktory som mal aj ja - fimoza...ja som mal ale taky problem ze mi predkozka nechcela ist pretiahnut cez zalud...isiel som za urologom a urobil mi obriezku, odborne cirkumcizia...asi mesiac som si ani nevyhonil :D A pohlavny styk som mal asi az za 3 mesiace, hojilo sa to akosi pomaly ale momentalne ti poviem lepsi sex som nikdy nemal...a asi aj u teba bude treba obriezku no ja sa ti zarucujem ze po prvom sexe po obriezke nebudes chapat :) ... vzrusivost este vecsia no viac vydrzis, zenz hovoria ze lepsie vonia :D .... vsetko je lepsie, asi aj tebe bude treba ten zakrok no neboj sa potom je to uzasne :)