Ahojte, snazim sa schudnut upravou stravy, cvicenim. Chodievam pravidelne cvicit. Je tu zalozenych velmi vela tem kde sa snazia ludia si vzajomne poradit, podporit sa v chudnuti. Rozmyslala som ze by bolo fajn vymienat si skusenosti, rady, pochvalit sa ako sa nam dari alebo nedari napr. pri kave. Chcem spravit stretnutie niekde v Blave. Pripadne by sme mohli chodit spolu cvicit
Hladam "spolubojovnicky" pri chudnuti, cviceni
ahojte,stale mam sto kíl riadne ma to sere a predsa sa večer nažerem ako by som bola urieknuta a stracala nad sebou kontrolu najhoršie su tri týždne a to sa vam žaludok scvrkne a odvyknete od nekontrolovaného žrania.nemám sa rada a preto tlačím do hlavy som z martina a potrebujem kontakt na kamošku na občasne stretávky ktora má dosť kíl a rokov Oľa
Ahojte, som rada, ze by ste sa pripojili, napiste mi mailik a dohodneme nejake stretko a pre tie co chcu aj cvicit, tak mozme niekam chodit spolocne
veronika1211 - pozerala som harmonyservis - vyzera to celkom fajn, si zatial spokojna?
Tesim sa
cvicenieba@gmail.com
ahoj Katie29, rada sa pridam na stretko :) teda ja len zacinam cvicit od buduceho tyzdna, teraz este mam toho v skole vela, zajtra skuska a potom snad uz bude klud. Cvicit spolu to asi skor nie, ale stretnut a pokecat v pohode, rada sa dozviem nieco nove :))
hillary, su to urcite mensie jedla ako su normalne. su chutne. napriklad dnes som mala na ranajky upeceny toast s rajcinou, desiata strudla jablkova, obed divina so zemiakovou plackou, desiata krabie tycinky so syrom a sunkou a vecera cestoviny s mozarelou. je toho fakt menej ale dufam ze si zvyknem. su to chutne jedla pripravovane zdravym sposobom. kazde rano mi to vozia vsetko domov. klikni si na ich stranku a precitaj si. ja som sa to rozhodla vyskusat. mas jeden den na skusku zadarmo, tak kludne najprv skus a potom sa rozhodnes :)
veronika strasne ma zaujima co hovoris na ten harmonyservis? ja by som to chcela mame kupit na mesiac ake jedla su porcie da sa z toho najest chutne rozmanite ? som zvedava na nazor dakujem velmi pekne zaujalo ma to , dievcata nech sa vam dari drzim vam palce , len sa nevzdavajte a urcite to dokazete :D
Pripojila by som sa:)
ahoj, ja tiez zacinam od pondelka donasat si stravu z harmonyservis.cz a je to v pohodicke. zatial som teda dost hladna, ale prekonavam to. doma obcas davam orbitrek, kupila som rotanu, ale chodila by som aj dakde cvicit istotne nejake tae-bo, zumbu alebo nieco podobne. som z petrzalky.