Hladam "spolubojovnicky" pri chudnuti, cviceni

Príspevok v téme: Hladam "spolubojovnicky" pri chudnuti, cviceni
katie29

Ahojte, snazim sa schudnut upravou stravy, cvicenim. Chodievam pravidelne cvicit. Je tu zalozenych velmi vela tem kde sa snazia ludia si vzajomne poradit, podporit sa v chudnuti. Rozmyslala som ze by bolo fajn vymienat si skusenosti, rady, pochvalit sa ako sa nam dari alebo nedari napr. pri kave. Chcem spravit stretnutie niekde v Blave. Pripadne by sme mohli chodit spolu cvicit

mažoretka

ahojte,stale mam sto kíl riadne ma to sere a predsa sa večer nažerem ako by som bola urieknuta a stracala nad sebou kontrolu najhoršie su tri týždne a to sa vam žaludok scvrkne a odvyknete od nekontrolovaného žrania.nemám sa rada a preto tlačím do hlavy som z martina a potrebujem kontakt na kamošku na občasne stretávky ktora má dosť kíl a rokov Oľa

katie29

Ahojte, som rada, ze by ste sa pripojili, napiste mi mailik a dohodneme nejake stretko a pre tie co chcu aj cvicit, tak mozme niekam chodit spolocne
veronika1211 - pozerala som harmonyservis - vyzera to celkom fajn, si zatial spokojna?
Tesim sa

cvicenieba@gmail.com

carey

ahoj Katie29, rada sa pridam na stretko :) teda ja len zacinam cvicit od buduceho tyzdna, teraz este mam toho v skole vela, zajtra skuska a potom snad uz bude klud. Cvicit spolu to asi skor nie, ale stretnut a pokecat v pohode, rada sa dozviem nieco nove :))

veronika1211

hillary, su to urcite mensie jedla ako su normalne. su chutne. napriklad dnes som mala na ranajky upeceny toast s rajcinou, desiata strudla jablkova, obed divina so zemiakovou plackou, desiata krabie tycinky so syrom a sunkou a vecera cestoviny s mozarelou. je toho fakt menej ale dufam ze si zvyknem. su to chutne jedla pripravovane zdravym sposobom. kazde rano mi to vozia vsetko domov. klikni si na ich stranku a precitaj si. ja som sa to rozhodla vyskusat. mas jeden den na skusku zadarmo, tak kludne najprv skus a potom sa rozhodnes :)

hillary

veronika strasne ma zaujima co hovoris na ten harmonyservis? ja by som to chcela mame kupit na mesiac ake jedla su porcie da sa z toho najest chutne rozmanite ? som zvedava na nazor dakujem velmi pekne zaujalo ma to , dievcata nech sa vam dari drzim vam palce , len sa nevzdavajte a urcite to dokazete :D

veronika1211

ahoj, ja tiez zacinam od pondelka donasat si stravu z harmonyservis.cz a je to v pohodicke. zatial som teda dost hladna, ale prekonavam to. doma obcas davam orbitrek, kupila som rotanu, ale chodila by som aj dakde cvicit istotne nejake tae-bo, zumbu alebo nieco podobne. som z petrzalky.