Koho mi viete odporucit?
Gynekolog Sered,Sala,Galanta
tá žena sa volá Mýtniková, je dosť drahá, meno má, ale či je aj taká dobrá, pochybujem. V Seredi je dobrý gynekológ Čimo, v Galante treba dávať pozor na Ščasného a v Šali je dobrý Vaško.
cau 1010, chodím v GA k dr. mýtnikovej, má súkr. ambulanciu - krásne prostredie, moderné vybavenie, ročný poplatok 100 eur, je to v uličke oproti BILLE
Mlady ci starsi je ten doktor?Aj nejaku gynekologicku ste tu spominali,o tej neviete nic blizsie?Ja chodim k zene,gynekolog muz bude pre mna mozno stres.
ako nemocnica ani mne nie je nejak po voli ale dr Baran je podla mna super..
Dobry den,dakujem vam za rady,stahujeme sa o mesiac,tak si to uz predbezne okukavam...na galantsku nemocnicu som nepocula sice nic lichotive,ale asi mi bude najlahsie chodit tam...
tiez chodim do GA k Baranovi a som spokojna
Neviem Ti poradiť, koho odporučiť, ale rozhodne viem, kam chodiť nemáš - Mudr. Král na poliklinike v Seredi. Ak si ceníš seba a svoje gynekologické zdravie, túto ordináciu obídˇ veľkým oblúkom.
Ja chodim k MUDr.Baranovi,je ok.Ordinuje v nemocnici.
Dakujem,ale ja sa pytam,ci viete niekoho odporucit,ake mate skusenosti...Zuzkas spomenula niekoho,ze nema dobru skusenost,takze tam ani nepojdem...
v galante mas asi 5 gynekologov.... v nemocnici... pasiar, havranek, baran, .... nejaka zena...