Koho mi viete odporucit?
Gynekolog Sered,Sala,Galanta
Nepisala si nahodou,ze chodis k nemu?
v nemocnici ked vojdes do polikliniky tak pojdes na lavo a tam na dverach najdes vsetkych gynekologov... ja tam nechodim tak neviem
Kontakt nemate?
neviem ti povedat. asi skor nie ako ano. ma velmi vela pacientiek. ale treba sa opytat
Tak mi zostal ten Trajanov a Baran,ako citam...Su to lekari starsi ci mladsi?Nech viem na co sa mam pripravit:)Dakujem vam za rady, este musim zistit ci beru nove pacientky,to neviete?
chodim k dr.Baranovi, velmi spokojna
Ako tak pozeram,v ga mi toho vela dobreho podla vasich odporucani nezostava...
tak v Ga nemocnici raz riaditeľoval jeden neschopný riaditeľ, ktorý spravil z primárov trochu neschopných ľudí, okrem ortopédie a očného. So Ščasným máme zlú skúsenosť v rodine
Aha,dakujem,takze uz viem,kam nemam ist v Sali ani Galante...ale tu som sa docitala ze Scasny je primar ako to ze je zly?No,a teraz sa neviem rozhodnut uz vobec,kam ist:(
Ahoj, ja som chodila od 18.r k Dr.Mytníkovej, no ďakujem pekne, nikdy viac!!! Nechala som tam strašne veľa peňazí, ale keď som mala vážnejší problém, jednoducho ma nevedela vyliečiť. Trápili ma 3 roky kvasinky a jednoducho nič. Prešla som k DR.ČIMOVI a bez výterov na základe mojich problémov hneď nasadil antibiotiká. Chvála bohu odvtedy mám pokoj!
O tom len toľko....