uz som vazne zmatena...vzdy som si myslela ze len lipnem strasne na kamoskach ale teraz uz fakt neviem ci k jednej necitim viac ako priatelstvo...:/ neviem co so sebou...
som bisexualka?
Priateľky sú dôležitá vec. Dobré priateľstvo je lepšie ako vzťah.
hanasako..
Tak sorry ale si mimo! U mňa platí len tých 100% na mužov! Jasné? Bez diskusie,akosú na tom iné ma nezaujíma...
slobodna...neviem,asi trochu:/ ale mozne je ze ma to napada len preto ze viem ze ju pritahuju zeny a laka ma to skusit...a majetnicka na kamosky som:( to viem...a snazim sa s tym bojovta...ah jo
Bella, urcite chcem v buducnosti rodinu, ale nemyslim si ze by ma nejak prenasledovali spomienky...skor si myslim ze kebyze mam sex len s jednym muzom (napr.) tak by som to neskor lutovala, mala by som chut skusit nieco ine a tak isto si nemyslim ze keby som mala nieco so zenou a potom skoncim s muzom tak by ma to stvalo...a preco by to mala moja rodina zistit? a co aj keby...
sewie, nerieš to. Predpokladám, že si mladá, a preto ten zmätok. Aký zmysel má experimentovať? Zažiješ možno niečo nové, ale v konečnom dôsledku, nebude Ti takáto skúsenosť na škodu? Všetko, pre čo rozhoduješ, ovplyvňuje Tvoju psychiku, Tvoj vzťah k samej sebe. Budeš si po tomto viac vážiť seba? Rozmýšľaš v budúcnosti nad vzťahom s mužom a nad manželstvom? A čo deti, chcela by si, aby vedeli o tom, čo si ako mladá skúšala?
Častokrát, až keď sa niečo stane pochopíme, že sa to radšej stať nemalo. Koľko je takých situácií, keď človek, ktorý nájde konečne toho pravého, ľutuje, že prežil s iným niečo, čo mal prežiť len s tým vyvoleným. Spomienky na to sa vynárajú v tých najnevhodnejších chvíľach - v najintímnejších chvíľach s manželom/-kou. Nebude Ti potom spomienka na sex so ženou o to viac na obtiaž?
Ja som kamarátke spravil nevhodný návrh a som tu :-) , vzťah to nepokazilo, no mňa to nepotešilo...
Priťahuje ťa sexuálne? Lebo ak nie tak tu ide o obyčajnú majetníckosť a žiarlivosť na kamošku.
slobodna a M74, praveze sa je coho bat...so zenami som sa uz bozkavala-len tak zo srandy a nikdy ma to nejak zvlast nevzalo,ale teraz mam ine pocity...obcas ako by som ziarlila a podobne. a to ze je bi,na veci nic nemeni,lebo aj ked sa ti paci kamos -muz-vznika ten isty problem-navrhnes nieco nevhodne a bude sa na teba pozerat inak a pokazis priatelstvo...
Keď máš chuť experimentovať, tak experimentuj. Prečo sa toho tak bojíš? Nikdy nezistíš, či si bisexuálna ak to neskúsiš. Ja som sa napr. tiež bozkávala so svojou najkamoškou, zistila som, že to bolo fajn ale nijak moc ma to nevzalo, že ma proste oveľa viac priťahujú chlapi. Tiež som v puberte mala rôzne pocity a chute, je to normálne pretože človek sa formuje, hľadá. Veď to skús, samozrejme musíte to chcieť obidve a dobré by bolo povedať jej vopred o svojich pocitoch, že to chceš proste skúsiť aby si zistila kto si. Hovorí sa, že najdokonalejší sex je medzi dvomi ženami, jednoducho preto, lebo iba žena vie, čo robí dobre druhej žene a ženy sú oveľa citlivejšie než muži. Mne práve táto prehnaná citlivosť na ženách nevyhovuje.
Tak potom sa nemáš čoho báť, keď kamoška je tiež bi.
tak podla mna su rozne formy.a viem ze muzi ma lakaju urcite viac...ale mam chut experimentovat a desim sa toho ze mi na kamoske zalezi az prilis a ze ju tym odplasim.ona sama je bisexul takze nebojim sa toho ze by si myslela ze som divna ale...