FILM - Zeitgeist Moving Forward

Príspevok v téme: FILM - Zeitgeist Moving Forward
asdf789

Videli ste už naznámejší neziskový dokumentárny film Zeitgeist: Moving Forward ?

www.youtube.com

Čo si o tom myslíte ? Veríte v nejakú zmenu ?

Tento film uvádza expertov z oblastí verejného zdravotníctva, antropológie, neurobiológie, ekonómie, energetiky, technológie, spoločenských vied a iných relevantných tématík, ktoré sa vzťahujú na fungovanie spoločnosti a kultúry. Tri hlavné témy obsiahnuté vo filme sú Ľudské správanie, Peňažná Ekonómia a Aplikovaná veda. Pospájané dokopy vytvárajú model pre pochopenie formy súčasnej spoločnosti, prečo je potrebné prejsť na inú formu - spolu s novým radikálnym a taktiež praktickým sociálnym spôsobom založeným na vyspelom porozumení, ktorý by vyriešil biedu, ktorej svet čelí dnes.

Film si môžete stiahnuť s titulkami na stránke hnutia Zeitgeist na Slovensku www.zeitgeistmovement.sk

0vecka

no podla mna je to komunizmus jak vysity.... iba trosku upraveny... si uvedom ze v takom systeme by si bol vydany na milost ostatnym... nic by nefungovalo ...

ten system by vyzadoval aby si makal zadarmo tak isto ako teraz makas za peniaze...

ono by to fungovalo kebyze su ludia moralne uvedomely.... ale miliony rokov evolucie z nas spravili tvory ktore hrabu pre seba a nie pre ostatnych...

asdf789

V komunizme si mal peniaze, armády, korupciu, vládu, potláčanie názorov. Práve kapitalizmus je jeho novodobá obdoba.

0vecka

ja som to videl ale nepride mi to realne oni xcu vlastne komunizmus... nerealne podla mna aj ked je to zaujimave a podla mna trosku prehnane....