Ktorá zubná pasta je tá najlepšia? Ktorá neškodí a ktorá škodí?

Príspevok v téme: Ktorá zubná pasta je tá najlepšia? Ktorá neškodí a ktorá škodí?
zuby zuby

Ahojte vždy som používala zubnú pastu Vadevekum bieliacu alebo signal bieliacu ale zubár mi pri návšeteve povedal... že mám priesvitné zuby.. nevedela som prečo a teraz som zmenila zubnú pastu.. na Aquafresh...a rozmášlala som čí to nie je zubnou pastou...... a tak sa chcem spýtať ktorá zubná pasta je najvhodnejšia na zuby? a ktorá škodí?

joni_

mal by ti to hlavne zubar vysvetlit, ja som dakde citala ze priesvitne zuby su tusim z ubytku mineralov, to by asi chcelo nejaku mineralizovanu zubnu pastu a mozno aj uzivat dake mineraly, ale fakt neviem presne ako som to citala, skus pozriet na nete

kafe

Ja používam zubnú pastu s propolisom od českého výrobcu (Pleva). Oveľa dlhšiu dobu mám pocit čistých zubov bez povlaku. Neviem, ktorá je najlepšia, či škodí alebo prospieva.. chcem obyčajnú zubnú pastu, po ktorej budem mať čisté zuby a svieži dych. Táto propolisová je výrazne odlišná, a to som dlho kupovala Elmex. Ale kupujem aj úplne "šupácke" z.pasty.

Deria

Vysokokvalitna zub. pasta je Glister od firmy Amway. Nieze iba nenici zubnu sklovinu ale naopak jej dodava dolezite mineraly a pritom ma super bieliaci ucinok. Taktiez posobi ohromne proti zubnemu kamenu. Pouzivame ju cela rodina uz 8 rokov a za nic by som ju nevymenila.

sweater

:) najlepsie je striedat zubne pasty, a samozrejme ze tie bieliace nicia zuby, oslabuju sklovinu, ale tie ´obycajne´ niesu skodlive..