Ahojte vždy som používala zubnú pastu Vadevekum bieliacu alebo signal bieliacu ale zubár mi pri návšeteve povedal... že mám priesvitné zuby.. nevedela som prečo a teraz som zmenila zubnú pastu.. na Aquafresh...a rozmášlala som čí to nie je zubnou pastou...... a tak sa chcem spýtať ktorá zubná pasta je najvhodnejšia na zuby? a ktorá škodí?
Ktorá zubná pasta je tá najlepšia? Ktorá neškodí a ktorá škodí?
Veru aminfloridy v drahsich pastach, ako Elmex, a flour, o ktorom sa tvrdi ze je vo vode a jedovaty, nebude to iste. To je ako povedat, ze chlor skodi, a preto nesmiete kuchynsku sol... chlorid sodny.
Ja pouzivam Elmex (ten obycajny cerveny) a Sensodyne repair fresh, ale tu non-white verziu. Tieto dve su zatial naj z toho co som vyskusal.
Bieliace pasty urcite nepouzivat, to je lepsie pouzit roztok chloritanu sodneho. (oznacovaneho aj ako MMS1), ten vybiely zuby lepsie, da dole aj povlak, a dezinfikuje aj dasna.
Curaprox s aktivnym uhlikom ???? Mate s nou skusenosti ?????
ja si myslím, že najvhodnejšou zubnou pastou je mediblanc white od notino.sk, ktorá obsahuje účinné mikronizované siliky ktoré neškodia sklovine a pekne bielia zuby ;)
Ta priesvitnost urcite nie je zubnou pastou, ale najlepsie su elmex podla vacsiny zubarov. ja teraz napr pouzivam bieliacu zo stranky www.bieliacepasiky.com
mne osobne vyhovuje ale je dost draha
ist za zubarom nech ti odporuci co mas pouzivat... on pozna tvoje zuby a pripadne problemy a nie my na diskusnych forach :)
Roky so používal rôzne pasty, ale nakoniec som zakotvil u Dentalux (zubná pasta, ústna voda). Kvalitou sa vyrovná drahším výrobkom a pri tom je cenovo prijateľnejšia.
Nazor stomatologa:
Ja som začala používať pred viac ako pol rokom pastu Twinlotus, niečo podobné ako paradontax, ale nie s takou zlou chuťou, mala som modrú a zelenú, boli perfektné, nerobil sa mi zubný kameň. Kaz som nemala ani jeden. Teraz idem vyskúšať čiernu s kokosovým uhlím, alebo niečim takým. Odporúčam tu je link: www.twinlotus.sk
pasta ako pasta si myslim
pouzivam ratanovu pastu od weledy, cista prirodna pasta, mata a ratan, ziadne chemikalie a umela pena :) na zdrave dasna i zubky. velmi odporucam.