Ahojte urcitu dobu skušam rozne diety mam 166cm a okolo 66kg necitim sa dobre preto som sa dala na cestu diet.Kolkokrat nieco schudnem hnet to priberiem a nebavi ma to delena strava mi nejak nepomaha :(.....Mám spolužiačku ktora začala intenzívne pit denne 4 litre vody a schudla ale teraz neviem či je to skutočne tou vodou neviete mi poradit????Či je to dobry nápad???
Schudnem ak budem piť vela vody?
V lekárni za pár drobných kúpiš Psyllium, je to vláknina rozpustná vo vode. Zamiešaš do pohára vody a vypiješ asi tak 15 minút pred jedlom. Dobrá vecička, potom menej zožerieš a ešte sa aj detoxikuješ, váha asi pôjde dole, ak máš na sebe nejaký tuk. Ja nemám žiadny, ale začala som s tým kvôli nehoráznej pažravosti, ktorá ma finančne zruinovala. Potraviny sú drahé a zožeriem toho 4x viac, ako hociktorý iný človek, musím s tým niečo urobiť, tak skúšam toto. Ale o chudnutie sa mi nejedná. Jedná sa mi len o to, že keby boli potraviny zadarmo, tak v pohodičke, pažravosť by nevadila, ale takto?
A nehovorim o piti 6 litrov vody to je des. jA PIJEM POL LITRA VODY A LITEC ČAJU DENNE
Ja som schudla za 2 mesiace 8 kg. Samozrejme, vela som pila, a menej jedla. Mne osobne pomohlo ked som pila vela caju. Jeho teplota je pre zaludok blahodarne nie ako mineralky a este chladene. Mne zase nepomaha ze jest 5x denne neschudla som týmto nič.. Na každého platí čosi iné.. Mne pomáha voda, čaje najme, ryža, zelenina, a absolutna absencia múčnych jedál a pečiva..
Je to tak ako píšu ostatné kočky ... vela vody škodí- zatažuje obličky a močový mechur tiež... Najdoležitejšie je hned po prebudení sa- ráno si dat pohár vody-no nie studenú,najlepšie izbová teplota a možno vyžmýkat do nej citron ..až potom bežné jedlo-a káva....krv treba riedit- a pred každým jedlom pohár vody- v podstate si zaplníš popredu žalúdok a menej zješ :) .. obmedzit jedlo-nejest po 18tej a to nič-vooobec nič ani nechrámat somarinky pri telke , leda tak mrkvu-ako zajac a uvidíš jak pojdú kilečká dole ! A ak pridáš trošku pohyb...budeš sa cítit super . Pevná vola to je najdoležitejšie nič iné ...pá :)
NESCHUDNES
no hlavne to netreba prehanat ani s vodou, aby si nedopadla ako pred rokom anglicanka, ktore chudla a liala do sebe vodu, lebo bola hladna-skoncila s opuchom mozgu a naslednou smrtou.
schudla som za 2 mesiace,ale
mala som aj dobrú motiváciu,
zaľúbila som sa:))
ja som schudla 7 kg,ked som zvýšila príjem tekutín,a menej som jedla-menšie porcie.
Aj som cvičila každý deň,ale málo.
Piť by si mala každú polhodinu pohár,aby si nezaťažila obličky.
Silvinka, schudneš vtedy ak tvoj príjem bude menší ako výdaj... voda ti nepomôže... treba upraviť stravu a CVIČIŤ ! bez cvičenia sa nedá schudnúť, vlastne dá, ale všetci dobre vieme aký to neskôr bude mať efekt...