Ahojte, chcela by som vedieť ako navyšovať postupne stravu, keď si chcem zrýchliť metabolizmus bez toho, aby som pribrala...jem počas dňa málo, mám lenivý metabolizmus kvôli večným diétam...poradíte mi prosím?
Ďakujem
ako navyšovať stravu?...
som registrovana pod inym menom ale akosi ma nechce dnes prihlasit:)sama som si tm presla,mne skutocne pomohlo zacat chodit do fitka,cvicit zlahka s vahamy-ziadne hodinove kardio!ked naberies trosku svalov,urcite nebudes vacsia-nabrat svaly je totiz hrozna makacka:))ale postava sa ti vyformuje a zlepsi ti to metabolizmus a budes sa aj citit lepsie.vytiahni nejaku kamosku.ak to nejde,cvic aspon doma!ja som zo zaciatku jedavala na olovrant a ako 2.veceru plechovku tuniaka alebo sardiniek:-O no hruza,ja to nerada,ale su zdrave!
silvus zalezi od toho,co uz teraz spapas denne.ako asi vyzera tvoj denny jedalnicek?vyska,vaha..to su dolezite veci.v zasade je dobre pridavat na bielkovinach a trosku cvicit,metabolizmus sa spomaluje hlavne preto,ze drastickymi dietamy stracas najma svaly:/ktore rychlost metabolizmu urcuju..a papaj viac chudeho masa,jogurty,acidofilne mlieka ak mas rada..
silvus dnes sa stretavame casto:ak zistis ako pribrat nechaj mi odkaz budem ta nasledovat...nepomohla ani psychiatricka ziadne lieky hanbim sa za seba...