Tibi-krystale

hammel

Ako vravíš je to ťažké. Každý hovorí niečo iné, každý má iný názor ale každý dobre vie, že pravda môže byť len jedna a preto treba hľadať, študovať a spájať súvislosti. Prečo sa zaoberám výživou? Výživa človeka je potrava, ktorú denno denne prijímame a tá nás tvorí a ponúka našim bunkám výživu. Tú výživu ponúka strava v surovom stave lebo vo varenom sa zničia enzými a zahlieňuje nás. Na udržanie prekypujúceho zdravia je naozaj najlepšia surová strava. Na varenej strave len prežívame a skôr či neskôr sa nám objavia nejaké príznaky napr. chrípka, angína a to nám dáva telo znamenia, že niečo nieje s nami v poriadku a žiada nás o pomoc. A ako mu pomôžeme my? Nijak ešte mu aj pridáme lebo ideme k lekárovy, ktorý nám dá antibiotiká alebo inú chémiu, ktorá nás ničí. Čím viac liekov tým viac chorôb.

harmonia

hammel: ďakujem a ty aký štýl stravovania preferuješ? vitariánstvo ? pretože v dnešnej dobe je ťažké sa zorientovať čo je zdravé a čo nie ...

hammel

Zdá sa mi, že ten cukor, ktorý tam pridáš tak tie baktérie požerú a na oplátku do toho čaju niečo vylúčia zdravé. O tomto som len počul a nie som si tým istý.