CHcem sa spýtať, či máte niekto skúsenosti s užívaním tohto prípravku na vlasy a nechty. Piše sa tu, že ho treba uživat ráno 2 tablety a zapit pohárom vody, ale má to byť nalačno alebo najedená? Neviete poradiť?
Forcapil
Lieky proti vypadávaniu vlasov - tonzes.com Mne pomohlo toto.
Skús si jeho jednotlivé zložky vyhľadať v ecnyklopédií, snáď ti to pomôže rozhodnúť sa. :) zdravina.sk
Ja som ho skúšal - tabletky, má dobré výsledky , zloženie - veľa pozitívnych skúseností - ja som pozereal aj túto recenziu: imunita.online a aj na základe toho som sa rozhodol a nebanujem - aj vlasy aj nechty mám lepšie!
Mne pomohlo toto runlikea.pro
Forcapil uzivam vyse mesiaca a neviem si ho vynachvalit. Uzasne mi zastavil padanie vlasov. Vyskusala som mnozstvo doplnkov a nic nezabralo. Az forcapil. Odteraz si budem kury s forcapilom robit pravidelne aspon raz do roka
Forcapil používam na základe reklamy čo som videla v televízii. V lekárni magistra vravela, že to je komplet vitamínov, ktoré pôsobia pomaly. Že rozdiel sa bude dať vidieť možno za 3 mesiace. Tak som zvedavá. Nemám síce nejaké vážne problémy s vlasmi, ale zniesli by trocha plnosti. Akurát som sa nevedela rozhodnúť či mám kúpiť lotion, alebo kapsuly. Zobrala som oboje, tak snáď to zafunguje. Na stránke Forcapilu www.forcapil.sk sú podrobnosti o zložení.
Přípravek Forcapil mohu doporučit nejen za sebe, ale i za manžela. Zkuste a uvidíte ten rozdíl :-)
a všetko čo máš v zaludku sa ti tam vstrebe je uplne fuk či na lačno alebo najedená, ale ja zasadne najedená jem lieky, napr. revalid je tazky na zaludok ale nič strasne,.. takze na prazdny zaludok ziadne lieky ak nechcete zaludocne vredy..
treba si kupovad osvedčené lieky a to Revalid, u neho po 4 tyzdnoch vidiet vysledky... ked sa berie intenz.kura 2-2-2