POOMOOOSTE MI ,MOJ OTEC JE TEPLY ,SOM AJ JA?

Príspevok v téme: POOMOOOSTE MI ,MOJ OTEC JE TEPLY ,SOM AJ JA?
WASHING MACHINE

Pred casom som sa dozvedel,ze moj otec je homosexual.Od vtedy sa sam seba pytam ci aj ja niesom.Nemozem povedat,ze po chlapcoch neskutocne tuzim,mam aj dievca,ktore lubim a viete take TUTUMUTU je medzi nami.No mam kapelu,a nedavno sme prijali gitaristu a casto naneho pozeram,a vtedy rozmyslam ci niesom.Nevravim,ze si predstavujem,ze sa z nim bozkavam,ale pozeram,ze naneho baby urcite letia.A nie len na neho,ale aj na inych:(Poradte mi ako to prekonat?

katty19

Myslím si, že práve tie obavy to v tebe roznecujú. Podvedomie je magická záležitosť. Genetická dedičnosť má silný vplyv na túto mágiu. Ále, pri homosexualite nejde o dedičnosť, ak to má jeden chlap v rodine, nemusí to mať už nikto. Nakoniec, ani v mojej rodine nie je žiadna lezba, ani teplý, čo neznamená, že nemože byť. Nedávno sa vedci nad touto otázkou hlbšie zaoberali a prišli k zaujímavým výsledkom. Nikto nemože za svoju orientáciu, je to čisto podložené procesmy v mozgu.
Odporúčam ti vyrovnať sa s údelom svojho otca, nemože za to. A neboj sa samého seba. To je to najhoršie, čo možeš sebe urobiť.

pako

no presne ved si z toho nic nerob tak budes teply co uz to nie je az take zle jeden chlapik tu ma triesku v penise myslim ze to je horsie

Dee

ja studujem psychologiu a prave dnes nam jedna vyucujuca povedala zaujimavu vetu: Kazdy muz, ktory kedysi bol zalubeny do zeny, nie je "pravy" teply.
Ona(ta vyucujuca) je zastanca psychoanalyzy a ta si mysli, ze kazdy clovek je vo svojej podstate bi.
Myslim, ze sa nad tym zbytocne trapis. Ked si homosexual, tak sa to vcas dozvies a nemusis sa za to hanbit. Ako clovek budes mat rovnaku hodnotu, ako ked si hetero.

pako

ael ved tvoj otec je teply a nie ty a vidis to ze si mi povedal ze si nemam robit srandu tak to vravi o vsetko -- proste to bol nazor ktory si odmietol a sam si si odpovedal aspon to si myslim ja

mijka

nemyslím si že by si bol teplý...ja v tvojom veku som tiež mala obdobie, ked som mala sprosté myšlienky ohľadom toho či nie som lesba. pozerala som si dievčatá, hovorila som si táto je pekná, táto nie..a po čase sa mi to podarilo tak vsugerovať, že som mala strach z toho, že sa na ne pozerám atd.
bolo to zlé obdobie, neistoty..ale ja si myslím, že takýmto obdobím prechádza veľa dospievajúcich mladých ludí.ako prišlo tak odišlo, síce vtedy mi nebolo všetko jedno.
Dnes už viem, že som hetero, no napriek tomu si pozriem s kludným svedomím pekné dievča, aj si poviem že je pekná...a čo..je to úplne normálne.
Teba to tiež prejde..tie myšlienky máš kvôli otcovi..preto sa tak kontroluješ, všímaš si iných chlapcov...to je nič..bude to ok.
Ale, všimla som si že je toho dosť čo ťa trápi, a nevieš ako z toho von.
Vieš, veľa ludí ti tu radilo navštíviť psych., ak to nezvládaš, ani s našou pomocou...mal by si nad tým fak pouvažovať. Ono to samo prejde oveľa ťažšie ak si citlivejšej povahy.