Už 2-3 týždne sa snažím schudnúť...Jem čo najmenej. Na raňajky lupienky s mliekom alebo nieaké ovocie na obed si dám buď len polievku alebo celozrnné cestoviny so zeleninou a na večeru zeleninový šalát, občas kúsok celozrnného chleba alebo nič ... Každý deň cvičím. Za tento čas som schudla len 2 kg z mojích pôvodných 65 ( výšku mám 158) a pás mam stále rovnaký ( 82cm). Čo by som mohla spraviť, aby konečne začali poriadne ubúdať kilá? Ďakujem za rady :)
Chudnutie
len vytrvat, papat pomenej, ale castejsie a sportovat... a uspech mame zaruceny :o)
Ďakujem :) aj ja budem tebe držať palce nech ti to vydrží :) a do leta z nás dúfam budú kočky :o)
drzim ti palce, aby sa ti v chudnuti dalej darilo :o) ako vidim, si dobra. tak len tak dalej :o)
juuuj Miska, tak to poznam velmi dobre. tiez studujem (i ked mam teraz prazdniny a cakam, kedy mi zacne dalsi semester), ale ked si predstavim tie bagetky, sladkosti, rozky, tresku a neviem ake fajne veci, tak tiez vo mne vsetko vrie, aby som odolala. ale som na seba hrda, ze uz som min. 2x, co som doma dokazala povedat dobrotam "NIE". raz mala sestra otvoreny dezert (fajne naplne...) a ma niekolko krat nukala (hoci vedela, ze sa snazim schudnut) a ja som jej zakazdym povedala, ze "NIE". no a akurat asi predvcerom moj brat kupil ku TV chipsy, rozne druhy (ja chipsy milujem...) a nukal kazdeho, nechal na stole (lezali predomnou)... normalne som myslela, ze sa mi daco stane... :o) ale povedala som si, ze "NIE", nezoberiem si ani jeden lupienok. a tak sa stalo... takze som na seba veeeeeeeelmi hrda :o). a inak... sladke si dam aj teraz, len obmedzujem...
Tak potom už len vydržať a hádam pôjdu kilá dole :) Ale je to ozaj veľmi tažké snažiť sa jesť čo najmenej keď ľudia okolo jedia same ,,dobré,, veci ... hlavne v škole, kde každú prestávku vyvoniavaju bagety, hamburgery a poplamuchy ... Tak dúfam že nepodlahnem a vydržím :)
Miska, ale ved tebe kg ubudat zacali... ved pises, ze si schudla 2 kg. Ja sa snazim pravidelne jest uz skoro 3 tyzdne a schudla som 3 kg, pricom plavem kazdy den. Ono som citala, ze je zdrave, ked schudneme tak 0,5-1 kg za tyzden. Takze si myslim, ze ti to ide velmi dobre. A co sa tyka tych cm, tak ono to nevadi, ze z pasu nechudnes. Zacnes. Mne sa napr. tie cm dost nepekne hybali teraz pocas cvicenia, co ma trosku znervoznilo (napr. na stehnach som za 2 tyzdne nemohla schudnut ani cm, ale po 3 tyzdnoch som si vsimla, ze ich mam o 2 cm mensie). Ja najviac chudnem na pase (mam uz o 5 cm menej), ale zas na druhej strane priberam na ramenach a brusku (z bruska som najprv zo 109,5 schudla na 107 a po 3 tyzdnoch som mala opat 109 cm a na ramene som mala najprv 35,5, zhodila som na 34 a teraz som mala opat 35,5 cm). Vies, mozno to bude tym, ze ti rastu svaly a spevnujes sa. Takze neboj, len vytrvaj v tom, co si zacala. Je to vzdy lepsie podla mna schudnut takto ako chudneme, nez 6 kg za mesiac a potom ich pribrat naspat za 2 mesiace, nemyslis?