dobry vecer nechcem aby ste ma tu hned sudili, potrebujem len poradit. Chodim so svojim pritelom 2 roky a lubim ho. pred tym som mala jedneho, toho somnaozaj milovala. Ale rozisli sme sa. A teraz som ho stretla po tych dvoch rokoch a tak sme sa do seba zalubili ako pred dvoma rokmi. Neviem co to je. Lubim obydvoch?neviem
Podvádzam!
Zatĺkať, zatĺkať a zatĺkať.
ja ta chápem, lebo som v tej istej situácii.a tiež si neviem v srdiečku urobiť poriadok. :-(
Chimenna,
každý má odpovede napísané sám v sebe, ťahať za dva konce musí byť nesmierne náročné, tam nie je čo závidieť, viem si predstaviť aké to máš ťažké.
Prevažná väčšina ľudí, ktorí opustili svojich partnerov pre lásku z minulosti zostali sami. Je možné, že ste si karmicky nedoriešili čo ste mali, preto ste sa stretli, ale je tiež možné, že keď sa karma naplní, ľudia sa rozídu.
Akokoľvek, daj na svoje srdce, počúvaj, tam sú všetky odpovede :-)
veľa šťastia
suhlasim s animkou, no podla mna lubis stale toho prveho,nejak si sa od neho neodputala ... ale mala by si si uvedomit kto je pre teba lepsi, kto ta lubi viac alebo si to nechaj rozlezat v hlave tak ako ti radia ostatni... obidvoch lubit? to je blbost...jedneho lubis a toho druheho mas moc moc rada ale lubit dvoch chlapov je podla mna blbost:)
bibba nikto nema paranoje v hlave ale ked pise ze ho naozaj lubila tak asi ho neopustila ona...nijake paranoje len dedukujem...ale v podstate je to jedno...zaver je ze raz to uz nevyslo a moze sa to lahko opakovat!
chimenna,si si istá že ten priateľ nie je len zabíjanie času? popri ňom hladáš dalej?nevyberáš si z dvoch hračiek,nakoniec ani o jednom nie si poriadne presvedčená,na také zahrávanie môžeš škaredo doplatiť,sama si ujasni čo vlastne hľadáš a podľa toho sa zariad,ešte by ma zaujímal tvoj vek.
Chimenna, suhlasim s denisouKE.
Skus si dat pauzu od oboch a nechat si to rozlezat v hlave.
Co pises, posobi dost trapne. Neprehanas to s telenovelami a romantickymi serialmi?
Kolko mas rokov ? Tvoji partneri ?
Ublizujes hlavne sebe, raz to skonci, vtedy sa budes trapit hlavne ty.
Podla mna s byvalym je to hra, ak to praskne a teba opusti tvoj terajsi priatel, ktoremu na tebe skutocne zalezi, bude to boliet a odpustanie trva dlho. Ver, nestoji to za to.
a preco hned pisete ze byvaly ju opustil. ved napisala : "rozisli sme sa"... vidno ake mate paranoje v hlave
to neni pravda ze sa neda lubit dvoch. preco by sa nedalo? len jedneho lubis viac a druheho menej. alebo ich lubis obi dvoch a kazdeho inym sposobom. ved aj muz vie lubit dve zeny. tak preco si myslite ze zeny to nevedia? sprostost... ale podvadzanie niekam nevedie. ja uz keby som mala podvadzat, radsej zrusim svoj vztah. lebo ocom to je vztah ked dokazem mat taku silnu chut aj na ineho cloveka...