ahojte,
je tu toho vela popisaneho, no v ziadnej teme sa neviem najst.
Mne s adeje to, ze hak beriem cca 5 rokov, za 4 roky sa nedialo nic, posledny rok pozorujem na sebe priberanie, nie rapidne, vaha ukazuje viac, ale ale na mne to nie je ani vidiet........prito som stale v pohybe, stravujems a zdravo.....posledne 3 mesiace beriem yadine.....
neviem, cosi mam o tom mysliet......vaha mi stupa kazdy tyzden a nechapem preco a do kedy...
ako to vyzeralo u vas? dakujem
Ako u vás rebiehalo priberanie z HAK, nahle, postupne?
Ja som na yadine nereagovala nijako. Teda som ani necitila, ze nieco neriem. Teraz uz vsak hak brat nesmiem, lebo mam hematologicke ochorenie. Inak som mavala aj Yasminelle a takisto v pohode ;-)
vekom? .....vidis..... a kedy asi sa zacina spomalovat metabolizmus?
mam 24 :)
no nic, zvysujem asi otacky a skusim to tak, ak nic , zrejme nebude chyba v mojej zivotosprave
dee- aku si mala hak ?ze ti tak chutilo
nebude to skor vekom a trosku spomalenejsim metabolizmom? niekedy zeny zvyknu pribrat kilo za rok, ale za 5 rokov je to uz...
ja som z hak nepribrala, ale mala som velku chut do jedla, stale aj hned po jedle...
ja som z HAKu nikdy nepribrala.aj teraz beriem a dokonca som schudla :DDD
Inner, dakujem
s tym pitim by ma to nenapadlo, musim si davat bacha
asi najprv skusim vymenit baterku vo vahe :) pretoze mi nejde do hlavy, ako je mozne, ze priberam a nie je to vidiet..... :) akurat mam vacsie prsia
mohlo by to byt tym, ze kym si telo zvykne na yadine? beriem ich len 3ti mesiac...
nuz, asi musim este viac zabrat v cviceni.....
ake si ty mala skusenosti s yadine? nebolieval ta srdiecko? a pod.
z Yadinu urcite nepriberas. Je vela faktorov, preco moze telo priberat, medzi inymi aj zmena funkcie stitnej zlazy, metabolizmus tukov a podobne. Ja som pri yadine nepribrala vobec. No treba zvysit prijem tekutin pri Yadine, YAze a YAsminelle, pretoze to, ze nezadrziavaju vodu, je inak povedane DEHYDRUJU. Gynekolog ma na to upozornil. Ak si zmena nejako zivotny styl, tak pricinu skus hladat tam.