Dobrý deň..už sem píšem ten istý problém druhý krát..mali sme s priateľom pohlavný styk..to bolo všetko fájin..lenže keď mi môj priateľ išiel dolu rukov..začalo ma to strašne štípať..na tej ruke ma prsteň a cítila som ako keby ma niečo škrelo..o pár hodín nato som si našla krv na nohavičkach..robila som si aj test ..dokonca dva..a obidva boli negatívne..pohlavný styk sme mali po troch týždnoch od tej udalosti čo sa to stalo prvý krát..môže to byť tým že mi tam urobil aké si ranky nepatrne ?..Lebo necítim sa nejako zle,že by som bola tehotná..len,mám sem tam nafuktnuré brucho a to,len sem tam..a sem tam ma pichne pri vaječníkoch..ale,to už sa mi dlhšie stáva ešte pred pohlavnýcm stykom..prosím poradte mi som zúfala..ďakujem
JE to súrne prosím pomôžte mi !!
miska
môže to byť aj tehotenstvo po menštruácii si skús spraviť tehotenský test, alebo to môže byť zvýšené množstvo prolaktínu... po menštruácii zájdi za lekárkou... držím palčeky :)
tu tekutinu neries, moze sa to stat, ALe uz si ju nevytlacaj. Ak si na pochybach, sprav si tehotensky test.
ahojte.
zacinam byt velmi znepokojena. uz 2tyzdne mi meskal menzes, dnes mi dosiel. ale pred asi 3tyzdnami sa mi zacali zvacsovat prsia a vcera vecer som si z jedneho prsnika vedela vytlacit kvapku nejakej tekutiny, opakovala som to aj dnes a tak isto :( pohlavny styk som mala, preto som chcela ist ku gynekologovi, ale kedze som teraz dostala menstruaciu, tak musim pockat este tyzden. neviete co by to malo znamenat? nejaka psychicka porucha, myslienky otehotnenia ktore sa preniesli do skutocnosti? menstruaciu som nikdy nemala pravidelnu, takze to mi nerobilo take starosti ako tie prsia. a najma ten sok s tou tekutinou.
poradte mi prosim co to moze byt. dakujem
suhlasim a jajkou...
A co je, dievca, na tvojom probleme take surne? Pises, ze sa necitis zle a priatel ti urobil ranku. Tak chod za lekarkou a jej sa pytaj, my ta nevidime a nie sme lekari ;-)
Marcela
môže byť že ti tam priateľ spravil nejakú ranku preto si krvácala... ak už nekrvácaš tak to je v poriadku... ak ťa pichá v podbrušku prečo nezájdeš k lekárke? načo čakáš?