Sex a fantázia

Príspevok v téme: Sex a fantázia
Denka23

Zdravím. :) Mala by som na vás otázku. Stále ked´ idem mať sex s partnerom, tak myslím na iných chlapov. Nie na môjho partnera. Stávalo sa mi to aj s bývalými, nie iba s týmto. Neviete čím to môže byť alebo ako sa toho zbaviť? Vopred dakujem :) Viem možno je to divné, ale nemôžem zato.

alic3

aj ja som sa zasmiala na tom vinovi, ale ten bradac uprimne - jesis maarija. vyzera ako riadny uchylak. :) tak ale je to vlastne velke stastie, ze nemame vsetci rovnaki vkus. vsetko je relativne a to robi svet fajn miestom :).
ps: mne by sa mozno najviac pacil ten tvoj partner :D

Denka23

Ale mne sa Vin nepáči zato, že dokáže sám zachrániť svet vo filmoch a tak. A nie iba presne Vin ale je ich viac sympatických. Yuri Bradac, no úprimne mne sa nepáči. Nehovorím že je špatný, ale muži na tento typ nie. Paul Walker tak to áno. Ten je fešák.

sweater

ja som dost fesak mimochodom, aj ked od vina diesela mam daleko (nastastie) a myslel som ze sa zenam pacia muzi, taki vseobecne obdivovani fesaci tipu yuri bradac, paul walker atd. je ich kopa, pride mi ze vina obdivuju skor maly chlapci z toho dovodu ako dokaze sam zachranit svet bez toho, aby utrpel jedinu ranu...

sweater

ze vin diesel :D sry ale neda mi to nezasmiat sa na tvojom vkuse a to som chalan :D, takze toto je dokaz ze kazdi chalan je nadherny...ale vzdy len ppre nejaku/ke.. potesilo ma..

Denka23

Ja mám 23 rokov. Sex som zatiaľ mala s 2 bývalými priateľmi, tento je tretí. Som s ním zatiaľ najdlhšie.Vo všetkom mi vyhovuje, akutár nechápem prečo s týmto mám problém. Ja pri milovaní alebo teda sexe musím myslieť stále na niekoho iného. Bohužiaľ stále sú to muži, o ktorých môžem iba snívať. Stále ma napadajú muži ako napríklad: Vin Diesel, Brandon Flowers.... Proste ma fyzicky strašne priťahujú. Neviem si pomôcť. :(

divotvorna

Denka koľko máš rokov? Ak si už v partnerstve dlhšie, je možné, že si ho potrebuješ spestriť práve takýmto spôsobom, aj keď verím, že toho svojho miluješ a aj to milovanie s ním sa Ti páči. Ja som na tom niekedy podobne, no nedokážem Ti správne odpovedať prečo to tak je. Tiež ma trápi, že si občas predstavím pri milovaní niečo čo tam nepatrí. Podľa mňa sa s niečim takým stretne aspoň raz za život každá žena, ale to ešte neznamená, že svojho partnera nemiluje.

AdamKrt

Lubim jablkovy kolac a pritom tiez kukam na ine kolace. Lubit a milovat je rozdiel. Ked milujes, tak iny clovek moze byt aj model,modelka roka a je Ti ukradnuty, lebo milujes svojho partnera, partnerku. Ty ho iba lubis. Oblubila si si ho, ale nemilujes ho.

Denka23

Svojho partnera ľúbim a veľmi.... Aj sa mi páči. Ale sú aj chlapi, ktorí sa mi fyzicky páčia viac než on. Takže pri tom na nich stále myslím.