mal som kedisi problem s predkožkou som mal na nej take biele bodky a bola strašne uzka potom sa to samo od seba o vela zlepšilo už som si ju mohol aj pretiahnuť aj ked mi stal a teraz sa mi to znovu objavuje čo mam stim robiť ??? dakujem
Problem s predkožkou
nazdar...mam taku otazku....zaciatok predkožky mam suchy,cerveny a pri stahovani to ako keby praskalo a boli to aj...prejde to alebo stym treba ist k doktorovy????....dik
ja sa chcem spytat ci bude problem pri otehotneni ked mojmu priatelovi sa nestahuje predkozka pri vzruseni
no jackal to co mas s predokzkou sa vola fimoza-zuzena predkozka.musis s tym ist k doktorovi lebo sa to ziadnou mastou neda vyliecit.ak to bude v zlom stave[zapalene alebo zhnisane] uz len obriezka ale ak je to v slusnom stave urolog ta trocha potrapi ale budes v poriadku..zakrok je vraj uplne bezpecny ale cim skor tam pojdes tym lepsie..hlavne nabrat odvahy..uvidis budes sa citit ovela lepsie :D
daj si to do googla je na to nekjaka mast len neviem teraz jak sa vola
ja ma tez to iste ibaze ja mam predkozku akoby cervenu z drazdenia..jedine co ma k tomu napada je asi obriezka
budem vdačny za každu odpoved dakujem...Ale viem že na to suuu určite neake proti zapalove alebo čo take nejake mastičky len neviem ake..