bol moj 10rokov. normalny vztah, s kazdodennymi problemami ake su vo vztahu bezne.zrazu..koniec.ma slobodnu maminu aj s dietatom.nema ju doma kazdy vikend, cez tyzden uz vobec nie.stretava sa aj so mnou.aj s nou.uvedomujem si, co zo seba robim.ale..otazka znie.koho lubi on? seba iba??????
ja verzus ona?
Rito,
a povedal si jej toto co pises sem? kazdy spravi chyby... ona urobila velku a ranila ta...vyrozpravali ste si to vobec? aky dovod na to mala? VSETKO JE O KOMUNIKACII..mozno si aj ty niekde robil chybu a ani si to nevidel..a ona ti to nepovedala..prosim ta, sadnite si vecer, zapalte si sviecku a otvorene si povedzte co sa stalo a ako teda dalej,,, neda sa zit taky zivot.. urcite ju mas stale rad tak zabojuj, nespavaj v obyvacke a raz ju prekvap lahni si k nej, bud chlap. ukaz jej ze chces navzdy len ju, ozivte svoje city a spomienky. rozpravajte sa ako ste sa spoznali :) co kde ako kedy.. vsetko pekne vytiahni. hlavne komunikujte,aj ked je to neprijemne, ver mi ze len to je liek. premoz sa, porozpravajte sa o tom vsetkom...musis, kvoli detom, kvoli vam. ty si muz v rodine, nezabudni ake mas postavenie, bud silny a vyries situaciu aby deti nevyrastali v rozpadnutej rodine.
vela stastia :) ak chces popisat viac (nie lubostne :D) tak tu mas mail: sheepsear@post.sk
Je to dané mojou hrdosťou, nemôžem si pomôcť :) Ja nehovorím, že to je vždy ľahké, ale nakoniec vyhrá moja hrdosť a proste si poviem, že nebudem zo seba robiť hlupaňu pre niekoho kto za to nestojí..
Ver, že nie.. Poznám svoju povahu.
Tak ja za seba poviem, že nikdy by som s takým človekom nebola, ani kebyže neviem jak milujem, čas všetko vylieči..
sama si pisala - zrazu koniec...
Takze on sa uz rozhodol a kedze zrazu zistil, ze sa mu to uplne hladko prepieklo a ma full-servis u vas oboch, preco by sa toho zriekol???
Je tazke urobit bodku po 10 rokoch, ale co Ti vlastne este moze ponuknut? Doveru? Lasku? Pevny vztah? Sex?
Uprimne nechapem, naco s nim este zostavas... Ak nemate spolocne deti, ci financne zavazky a majetky tak ho posli kade lahsie... inak si za to mozes sama...
A neľutuj sa. Ukáž chlapčekovi, o čo prišiel.
Takýchto hochštaplerov len do riti poslať. Neprejaviť ani štipku záujmu o jeho osobu. Ty čo si? Nejaká sliepka? Veď maj nejakú hrdosť, úctu k sebe. Nešpiň si ruky blatom.