Tampóny alebo vložky?

vrbicka

hmmm a ja som nenapísala, že kto si dá tampón tak ho bude chcieť už používať stále, ALE že kto to raz vyskúša, neoľutuje... lebo zbytočne mi tu niektoré kamarátky nadávajú na tampóny, keď ich ani nevyskúšali. za vyskúšanie nič nedáš, ako sa hovorí... chcela som len povedať, že skúsiť treba - stojí to zato.

vrbicka

no tak sú typy ľudí, ktorí v noci nemávajú krámy, buď rada. ak máš tak slabé krámy, že ani vložku nepotrebuješ, tak potom sa ti nečudujem. ale keby máš tiecť jedna radosť, tak ver tomu, že tampóny by si si obľúbila. :D

lioness_01

vrbicka, tak ja hodnotím, lebo s tampónami mám osobnú skúsenosť, ale nenosím ich rada. podľa mňa automaticky nemusí byť pravda, že kto si dá tampón tak ho bude chcieť už používať stále :)

inak, ja mám asi divné krámy, ale ja som v živote v noci nepretiekla a dokonca ani ráno nikdy nemám špinavú vložku. dávam si ju len pre pocit istoty prvý a druhý deň menzesu a potom už nie... tak neviem, asi to mám divné...

vrbicka

v prvom rade, kto nevyskúšal tampóny, nech ich nehodnotí, pretože ja si menštruáciu bez nich neviem predstaviť. vložky používam max. na noc, aj to len pri konci menštruácie, inak stále nosím tampón. v skutočnosti, to je úplne v poriadku, aj keď sa písali o tom rôzne veci. vážne, kto to raz vyskúša, neoľutuje. pamätám si, že zo začiatku bolo ťažké naučiť sa si to dávať, ale chce to čas. ak nebudem k tomu nútená kvôli okolnostiam, tak si samotnú vložku už nikdy cez deň nedám... :) iba môj názor :D no offense

kitykaty

lebo predtym, ked som este na tampony nebola zvyknuta, a spala som s vlozkou, tak som sa stale budila, ako zo mna vyteka tekutina, jednoducho bol to taky spanok akoby som ani nespala. a vzdy som do rana pretiekla, nech som si dala akukolvek kilometer dlhu nocnu vlozku

kitykaty

preco tampony nie kazdy den???? ja stale iba tampony. tak raz za den si dam vlozku na 2-3 hodinky, potom znova tampon, aj s nimi spim, je pravda, ze prve dve noci si davam budik a idem si ho v noci vymenit, ale keby mam vlozku tak by som nespala vobec