prosím vás čo myslíte čo je lepšie .. ďakujem za každú radu
Tampóny alebo vložky?
no veď rozumiem, ale ja ten pocit nemám, keď si ho dobre zavediem :D a keď máš vložku, to nemáš blbý pocit, že tam niečo máš? :P lebo neviem, či je to nejaké pohodlie :D
tamponica, viem si tampón zaviesť, mne je to skôr nepríjemné v tom zmysle, že... no proste ten pocit, že tam ničo mám :)
lioness_01 ... ak ten tampón cítiš, tak si si ho asi zle zaviedla, mne sa skôr stane, že zabudnem, že ho mám :D inak tiež som si ho kedysi zle dávala a potom som ho cítila a bolo mi to nepríjemné... musíš nájsť správnu polohu... a používam tampóny + vložku/intímku pre istotu, tiež nemám rada ten pocit, keď "tečiem" :)
Neviem, čo je lepšie, je to individuálne, ale mne viac vyhovujú tampóny...
jednoznacne tampony:D:Dje to pohodlnejsie a nemmusis sa bat ze pretecie:):)ja osobne poutivam o.b.:P:P
a nechápem s čím máš problém... :D ja viem, že mám šťastie že mám krámy slabé... to ako teraz sa mám cítiť za to zle, alebo vinná ? :D buď ticho radšej a tíško záviď že ty sa musíš chodiť prebalovať a ja nie :)))
ja do nikoho naozaj nerýpem, pisateľka témy sa pýta čo je lepšie... pre mňa je lepšie to, pre teba iné... o tom je život... že nie pre každého je dobré to čo pre teba...
Whittie, ty sa upokoj láskavo. nikoho so o ničom nepresviedčala.. vieš o čom je fórum? o diskusii, vymieňaní si informácii a skúseností. napísala som skúsenosť s ktorou som sa stretla. ja viem, že STŠ môžu dostať aj muži aj deti. poznám však ženu, ktorá to dostala zrovna počas krámov. možno blbá náhoda, možno nie. ja to riskovať nebudem, ostatní nech si robia čo chcú. sa prosím ťa upokoj, ak máš so mnou problém tak na mňa nereaguješ, ale nepresviedčaj ma prosím ťa o tom, že každého presviedčam. len diskutujem v téme "tampóny a vložky". tak sa nehraj na admina a nerozprávaj mi o tom kde môžem a kde nemôžem niečo napísať...
To sa aj mne niekedy stáva, že pretečie a nie je plný. Ale väčšinou plný je. A ja si dávam pre istotu veľkú vložku Alwaysku :)
...ked si dam tampon,tak tiez vzdy musim mat aj vlozku,taku tu tenucku...ale stalo sa mi uz,ze som pretiekla,a ked som si tampon vybrala,tak som mala len polovicu tamponu krvavy...nechapem tomu....uz som si robila srandu,ze mam asi velku dierku,ked mi to vyteka...:-DD
18hvizd, ja to mám tiež také isté. Preto používam v najsilnejšie dni tampón spolu s vložkou. Keď cítim, že už preteká, bežím vymeniť. Tak sa mi aspoň nestane trápna situácia a som v suchom :) Závidim babám, čo majú slabú menštruáciu, aj ja by som chcela :)