prosim vas nahmatal som si za uchom taku gulicku ked ju stlacim tak boli aj ked stalcim okolie nej tak boli za uchom ale v tej spodnej casti ma asi 1 cm rozmer cely
Gulička za uchom
Aj mne sa tvorili take gulicky za uchom, ked som mal pubertu.
si daj na to framykoin mast
Prosím poraďte. Sama som si prepichovala tretiu dierku na uchu a dosť sa mi zapálila a zahnisala. Pri uchu sa mi objavila zdurená uzlina. Dosť to bolí. Čo treba robiť?
urobila sa mi gulicka spredu aj zozadu viem s coho to je mal som nausnicu a snausnici neboli ma to len mi to zrastlo moste mi poradit co dalej stim dakujem
ja mam jednu aspon dufam ze len jednu aj v lavom aj v pravom uchu uz par rokov, nedavno ma zacala opat boliet na lavom uchu zacal som to stlacat s nervami a dufajuc ze to vytlacim jak jebak :)) no na druhy den to napuchlo, da sa tych guliciek nejako zbavit??
ja mam na lavom uchu dve take gulicky a na pravom tiez dve a na lavom uchu co je ta gulicka tak ma to pekne boli :( a vobec neviem co to je
kiez bys tam mal radsej zuvacku
Zdurena lymfaticka uzlinka. Odpad z tela odchadza aj vdaka lymfe vlastnej sestre krvi ta potom sa precistuje v lymfatickych uzlinach ak je odpadu vela uzliny sa zvacsuju nestihaju odpad odvadzat do zil a odtial von cez moc. Mozu byt velke aj ako holubie vajce. Vhodna je aj lymfodrenazna masaz pomaha specialnymi hmatmi pomoct lymfatickemu systemu zbavit sa skodlivin a asi mas aj prekysleny organizmus nie asi ale isto...uzlinku moc nestlacaj a zver sa do ruk dobrej maserke, ktora ma opravnenie na lymfodrenaznu masaz Este stale ludia nedocenuju tuto vzacnu lymfomasaz -pomoc pre nase telo
jebak, ja som tiez za uchom mal bolavu gulicku a asi po tyzdni z toho dozrel pekny jebak
prepichoval som si ucho... to bude asi tym ;)