Blond

Lia86

Sasa,

Tak to je mi luto ze si si takto znicila svoju peknu blond. Mozno casom sa to vymyje a budes mat spat svoju povodnu farbu s ktorou si bola spokojna...

sasa30

ja som mala krasnu blond farbu pouzivala som vzdy palette A 10, len raz som chcela vyskusat loral excelle 10 odtien svetly ladovy blond!!!!!!!!!!! a chytilo mi to na tmavo hnedo-baby pozor nato!!!!! a odvtedy si neviem vlasky dat do poriadku, nechyta mi nato nic,a to som to nemala na hlave ani 10 minut, lebo som videla ze to zacina tmavnut, ruky by som dala utat tym co tu farbu vyrobili.

Lia86

Sasa,

mne tie sampony moc nepomahaju. Nechapem, tiez som sa vela bab pytala, co pouzivaju ze maju taku peknu blond a nikto ti nic nepovie...

sasa30

Lia, ja mam taky fialovy sampon, ked mi chyti do zlta, dam si to, ale tolko blondinok bielych chodi po svete a ani jedna nenapise cim farbi vlasky, ja mam celkom svelte tak nechapem preco mi to nechyti do biela.

Lia86

Sasa,

Vsetko, co je odfarbovac a ma 4-6 odtienov, chyta prudko oranzovo, viem z vlastnej skusenosti. Ak by ti daco chytilo oranzovo alebo zlto, dam ti radu... Jedna holka mala krasnu blond farbu, som sa jej spytala, ako to robi a ona, ze ked jej nieco chyti zlto, do velkeho pohara kvapne gencianovej vodicky (dostanes v lekarni, je to fialove) a tym si preplachne vlasy. Ale pozor, gencianka vysusuje. Ja to robim tak, ze si do vyzivnej masky dam trolinku tej gencianky, dam to na vlasy, ale len na odfarbenu cast, necham chvilu posobit a zmyjem. Ale pozor, daj fakt len trolinku, bo inak to budes mat fialove...aby ta maska mala len nadych fialovej, aby nebola fialova.

sasa30

Lia ahoj, ani jedna z nich nechyta do bielucka mozem potvrdit, ja som uz vyskusala vsetky farby z drogerie, len ten Londa super blond som nevyskusala ale preto ze sa bojim, lebo ten vytahuje o nejakych 5 odtienov. Neviem ci to nie je skor ako melir.

sasa30

tiez blond, hoc som z maleho mesta aj tu mame drahe kadernicky, ale myslim, ze pytaju vela zato ze pouzivaju kvalitnu kozmetiku, ala myslim, ze ani jedna z nich nevie namiesat krasnu bielu blond. A uz mam najradsej , ked zacnu s tym ze to nieje pekne akoby to mali davat sebe.

sasa30

Majuska tak mi zisti prosim nazov, lebo tie v obchodoch nestoja ani za cent, dala som si teraz palette C 12 ladovy blond, farba bola uz pri miesani ako atrament a tak mam zas na hlave sedive vlasy.

Majuska21

ja ti zistim presny nazov, ja si uz 3mesiace farbim sama doma, ale kupujem to v obchode pre kadernicky...8eur to stoji, farba a peroxid- 9ka ..a mam pekny vlasky biele, len samozrejme vyrastene korienky prefarbi na zlto,ale dalsi krat tie odfarbi tiez na bielo, nie som doma,ale zistim ti presny nazov :)