Tunel v uchu

blabla

nejde mi odšrobovať tunel neviete čo s tým mám robiť? ...Už tri dni sa ho pokušam dať všeliako dole ale nič ani sa nepohol

Ciaa

Ahojte ja som sa rozhodla že si chcem dať tunel asi tak 5-7mm.Tak som si dala slimaka do dierky a postupne to chcem posúvať a zvacsovat ... Lenže som si ho skúsila vybrat že ako to vyzerá a vyzeralo to asi tak vo vnútri je to take červené trošku krvi mi vislo len ja sa chcem opýtať či tam toho slimaka mam dať naspäť či to nieje nič vážne a či môžem s tým slimakom aj spať?? Ak mqate nejaké rady tak budem len rada .:)chcem to strašne teraz nemám v uchu nič len som si to pre istotu namastila nechcem aby mi to hneď zarastlo ale neviem čo mam robiť. helpp me

M8cr6

tak tunel ja najvačšia somarina na svete čo vymysleli...smrdí to ako tchor,takého uško by som do pier nikdy nevzala. neveríte dajte si spraviť tunel...

Sašena

Neviete mi poradiť? :D nejde mi odšrobovať tunel ...asi som si ho moc silno pritiahla alebo čo,neviem...jak ho dám dole? :D

verescak

Mam tunel asi po roka mam 24mm a na lavon uchu sa mi robi sale nejaky odtok ...nwm ci to je hnis ale na uchu mam priehladny povlak nwm co to je nikdy som saz tym nestretol len ta jedna chybička ale inac som spokojny :) cakam rady ako sa toho zbavit diky

Lovenka

Ja som mala rozťahovák a potom ked som si ho vybrala krvácalo mi ucho...Od vtedy som ho nenosila..po dvoch týždnoch som si ho chcela dať opeť do ucha a nezmestil sa mi :(

trulo

Ja mam tunel 6mm a dal som si ho dole lebo oco o tom nevie a na druhiden som isiel do skoli a zabudol som ho.Visiel som zo skloli aa bol zarastol na 2mm

Oskar fish

lebo ja som mala 2cm tunel a ze ci s ami bude dat dat naspet ekd mi ucho zahoji ale to asi nie ze keby ho odznova roztahujem

jahodka123

Zrastie do 10-11 mm. Väčšie už je problém a keď nechceš mať do konca života z ucha šlajdu, tak neprekračuj 10 mm radšej :)
Ja som mala max 7 mm a zavrelo sa za 2 dni.

Oskar fish

chcela som sa iba opýtať že ked som si vybrala tunel lebo mi ucho hnisalo a bola som v nemocnci s tím, tak a musím to mať zaablené aspoň mesiac dokial s ami to nevylieči že či mi tam zostane potom nejaká diera alebo sa mi to všetko zrastie?