Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Blee, ochlpenie

123456

wilma: Takisto aj ja,ale mne to vydrzi 1 den a na druhy sa vyrazky zasa objavia...skusala som aj detsky puder,aloe vera,sice som mala menej vyrazok ale stale tam dost ostalo.Poradte niekto co s tym...co pomaha...docitala som sa o zinkovej masti,je este nieco na to??

Hviezdicka

ja po ziletke nemam vela virazok... to iba sem tam sa mi spravia, to ma ani netrapi, ale ide o to, ze sa mi to v lete nechce tak casto holit... ved uznajte holky ze je to otravne...

wilma

Ja som VZDY mala vyrazky po holeni ziletkou. Odkedy to robim takto, uz nemam ziadne: namydlim sa sprchovacim gelom a holim sa pod tecucou vodou v sprche. uzasne!

lenka22

ja som si to vydepilovala a v pohode, nemam ani jednu vyrazku, ani som nemala. Nicim sa ani po holeni nedezinfikujem, len sa osprchujem. Vies mozno si nachylna na to ze mas vzdy vyrazky ked sa oholis a podla mna s tym velmi nevybabres...

Hviezdicka

To vaazne? no prave toho som sa bala, tu bolest by som zniesla, heh ved pre krasu sa trpi:P ale vyrazky, blee... niee... joooj...

Hviezdicka

No ved to ze ziletkou ma to uz nudi, lebo rychlo rastu a pinzetou sa mi potom sem tam objavia take jak jazvicky cervene... alebo vyrazky... chcela som skusit voskove pasiky veet, mate niekto skusenosti s tym?

lenka22

ja som ich akurat tento tyzden vsetky pretrhala pinzetovym strojcekom.... uvidim kedy sa objavia prve chlpy, su to cca 4 dni a este furt ani chlpok:)))

raxel

no tak ja na to idem ziletkou ak si das penu a potom wodu po holeni tak ani wyrazky sa neobjawia a je to asi najlacnejsie...