Ahoj.
V škole som nikdy nepatrila medzi jednotkárov, ale držala som si ten svoj štandard - maximálne pár trojok na vysvedčení. Zostalo mi to doteraz. Som v 3. ročníku na Obchodnej akadémii. Mám neskutočné problémy s administratívou a účtovníctvom. Dokonca to dospelo až do takého štádia, že z administratívy prepadám a z účtovníctva mi hrozí štvorka. Zajtra sa všetko uvidí podľa toho, ako napíšem písomky.
Som z toho hrozne znechutená, pretože moje kvality sú inde a venujem sa im naplno. Excelujem vedomosťami z filozofie, psychológie a podobných vied, strašne veľa čítam, mám vlastný blog s poviedkami, venujem sa jednoducho rozvíjaniu svojho intelektu. Chcem ísť študovať kriminalistiku, vyšetrovateľstvo, resp. forezné disciplíny, ale obávam sa, že bez dobrej známosti, ktorá by ma tam pretlačila sa nedostanem tam, kam by som chcela, pričom moje vedomosti, ktoré mám sú dosť rozšírne a majú perspektívu v tom, aby som sa venovala profesionálne tomu, čo naozaj chcem.
Ďalej ma neskutočne serie, ale naozaj serie prístup profesorov. Je to všetko len banda zakomplexovaných trkvasov. Mám pocit, bez ohľadu, že by som sa pozerala na známky, že som schopnejšia a inteligentnejšia ako tí, tzv. dobrí žiaci, ktorí dostanú dvojku a sú hotoví.
Aké máte skúsenosti vy? Prípadne vyjadrite sa......