Prajem vsetkym pekny den...Tak kde zacat..Mozno tym, ze moja menstruacia bola vzdy komplikovana..Mam 18 rokov a moja menstruacia trva uz 17 den...vzdy som ju mala dlhu, vzdy trva do 10 maximalne do 14 dni... Neviem co je..Od 4 dna sa mi to vzdy strieda raz mam silnejsiu a raz zasa slabsiu sama tomu nerozumiem.Chcem uz navstivit aj gynekologicku ale momentalne som chora...Moze to byt tou chorobou? Lebo ked som ju dostala bola som chora (angina) a potom to nejako preslo, a teraz vo stvrtok som zasa chora... Neviem cim to je tak isto si myslim, ze je to ten moj krcok, ktory moze krvacat, lebo som u genekologicky s tym nebola dlho, kedze mi povedala, ze je uz v poriadku, ale zase si myslim, ze ma pri ,,tom`` boli krcok :(... Cim to moze byt? Prosim o rady, lebo som z toho dost znepokojena, ma uz niekto s tym skusenosti?
Menzes uz 17 den
Dakujem :)
Si mlada,takze na nic vazne nemysli.Hlavne nad tym nerozmyslaj,chod,uvidis,co ti povie lekarka.Bude to ok,este mas hormonalne zmeny plus sama pises ze si mala problemy...Len to neodkladaj.Daj vediet ako si dopadla.Vsetko dobre:)
Dobre, tak to teda urobim :) Dakujem aj za radu :) Dost sa bojim uz len tych vysledkov, co to moze byt...:
Zavolaj si tam a povedz aky mas problem a ona ti povie postup.Ver mi, pre nu je to len krv a vie,ze ti musi pomoct.Normalna,bezna vec.
Neviem:D Mozno mas pravdu:D Bola som u gynekologicky asi 4 krat a este stale sa hanbim:/ Neviem pride mi to take cudne:D Ja viem som trubka :)
A ako vies,ze tam chodia zeny,co nemaju menstruaciu?:)
Fuuuha..Lebo som sa s tym este nestretka, vacsinou tam chodia zeny, ktore nemaju menstruaciu, ale bojim sa ze sa to bude i nadalej viest v takom duchu takze, cim skor tym lepsie...Len keby som k tomu este chora nebola :(
Pre lekarku to nie je to,co pre teba.pre nu je to len krv.Popripade si tam zavolaj,povedz ze mas menzes uz druhy tyzden a ci sa mas dostavit na vysetrenie.Hotovo.Ver mi,pre lekara je to len krv...
Viem to, ale neviem ist k lekarke s menstruaciou? Bude ma aj vysetrovat? Lebo by som chcela pockat dokedy to prejde...Neviem aj sa trochu bojim toho co bude...:
Ak by si mala prestavku medzi krvacanim,mohlo by ist o ovulacne krvacanie.V tomto pripade to vyzera nieco vaznejsie,navstiv lekarku aj ked si chora...Mozes mat problemy s krckom a asi sama vies,ze to nie je sranda...