zufalstvo

Príspevok v téme: zufalstvo
veronicka2

ja som uplne zufala v strese. kazdu chvilu placem. nechapem kde som spravila chybu... meska mi to uz dva dni. priznaky ze mi maju prist kramy som nemala vobec ziadne. do teraz som mavala kramy uplne pravidelne sice +/- dva dni ale mala som priznaky.hak neberem mam 22 rkov. neviem kde som spravila chybu. suloz som mala 2x pocas mesiaca ale vzdy s kondomom a partner sa nespravil, ruka bola raz ale bol si ju umyt pred tym. nechapem to nechapem. strasny mam stres toto sa mi este nestalo.... co mi moze byt ja si nahovaram ze niesom v tom aj partner mi opakuje to iste kedze sa nespravil ani do kondomu ale tie myslienky...pane boze :(

veronicka2

ok takze tehotna nastastie niesom bola som rano na hcg test :)
stastna som tak uz som aspon pokojnejsia a mozem cakat na kramy ak nedojdu tak aspon viem ze to neni z tehotenstva :)

Nelina27

veronicka, ak to prebiehalo ako pises, urcite nie si tehotna... dva dni meskania to je nic, urcite to dostanes neskor a hlavne nestresuj seba aj partnera

lenkaa123456

preboha nechapem co stresujes??? ako si podla teba mala otehotniet? cez ducha svateho alebo co? sak kramy niekedy mesakju aj dva tyzdne a je to normalne, cim viac budes takto stresovat tak kramy sa budu oddialovat, lebo nato stres velmi vplyva. a ked si chces byt uplne ista ze anozaj niesi tehotna tak si sprav test. ale jasne ze tehotna niesi ved ani nemas z coho byt