Ja som už otrávená z toho, aký dôraz dnes kladie (skoro) každý na výzor... Ľudia musia byť krásni, oholení, upravení, chlapci si myslia, že ak majú malého ***, sú horší, dievčatá si myslia, že ak majú malé ***, sú horšie... Sú vôbec ľudia ešte normálni? To je rečnícka otázka. Jasné, že nie sú normálni, ak riešia takéto sprostosti a vôbec ich nezaujímajú normálne veci... Nehľadám radu, len som si potrebovala napísať, aké je to trápne a akí sú skoro všetci ľudia trápni a primitívni.
Trapas a primitivizmus
No ja vencim svojho psa v teplakoch a tricku a som v pohode :)
Nevsimol som si ze by ludia nejak krivo pozerali, pretoze ludia pozeraju krivo VZDY, bez ohladu na to ako som (ne)upraveny.
Nestoji mi to za to sa obliekat do drahych veci, jeansov a kosiel a podobne pri vneceni napriklad. Blato sa lepi jak na veci za 5 korun, tak aj za vec iza 5 tisic..
Ak idem na dolezite miesto, tam je to ine, ale neprehanam to s "modnostou" beriem to co chcem.
V minulosti mi to VADILO, vzdy sa mi prehanali myslienky typu "co si o mne henten a henta myslia? co si asi myslia? vyzram dobre? vyzeram zle? co si myslia ? "
a teraz?
je mu to uplne jedno co si o mne kto mysli a aky pohlad na mna hadze :)
aj tak ho uz nikdy v zivote asi neuvidim a ak ano, aspon mu este raz pokazim den :D
som v podobnom veku,ale treba si vsimat ludi, ktori na vas hladia, ze napr nemate oholene nohy?? ja myslim, ze nie...na strednej maju decka na to cas, nemaju starosti, zivia ich rodicia , ich jedinou ulohou je skola, decka chcu zapdnut tak cely cas riesia svohj vzhlad
ak taketo veci niekto riesi v zrelsom veku, tak proste nema asi nic ine na starost, ja nemam cas sledovat niekoho na ulici, ci ma alebo nema oholene nohy, ci je naliceny, alebo nieco podobne
m,mlk - ako si si mohla vsimnut, napisal som hned uplne prve, ze SUHLASIM s tebou.. len som ti chcel ponuknut pohlad z druhej strany, ale evidentne si to nepochopila..skoda :) a tiez si myslim,ze takyto pohlad zaujma ludi na strednej skole a nie neskor v zivote..jak ta kamosi odsudzuju za vyzor, tak z toho vyrastu..
podla mna su to ludia jednoducho stastni, lebo ak mozes riesit taketo malichernosti, nemas ine vazne problemy, ci uz zdravotne alebo financne, rodinne atd
vevericka, mám 25 rokov... a čudujem sa tomu tiež, ale nefunguje to tak len u detí v škole, ale aj u dospelých... dnešná žena si nemôže dovoliť ísť na ulicu napr. s neoholenými nohami... čo bolo pred pár rokmi samozrejmé, je dnes módne faux-pas... toto nepotrebuje komentár... spoločnosť je už tak blbá, že núti ľuďom predstavy "krásy" a ideály "krásy", a ich nedodržanie je najväčší trapas a hodné opovrhnutia... akoby výzor bolo to najdôležitejšie, na čom záleží.
Myslim, ze v spravani ludi plati podobna krivka, ako v ekonomike. Nastane urcity bod, ked sa ma vacsina relativne dobre a tak miesto podstatnych veci rozmyslaju nad ******. Po case sa ale zobudia, ked su az po usi v ****** a zacnu zase rozmyslat normalne. Teda nie vsetci, ale vacsina. Potom je este typ ludi, ktori su nenapravitelni ******. Ti maju v hlavach ****** miesto mozgu a rozmyslaju stale rovnako, bez ohladu na situaciu.
ludia kolko mate rokov??je mozne, ze clovek sa s tym stretne na strednej, v triede, ale neskor??
Debilne,primitivne,odsudzujuce pohlady,vyvratia oci,ci chalani alebo baby kazdy,ohovaranie od cudzeho cloveka aha ten ako vyzera aha ten co ma oblecene je to trapne atd.........tiez mi to lezie na nervy ak myslime to iste!vrrrrrrrr!!!!!!!!
Tiež mám ten pocit.Človek si myslí,nájdem tu pomoc!No bohužiaľ,stačí prečítať niktoré odpovede a predstava o ľudoch,ktorí to písali je na svete!!!!!