Dobrý den , chcela by som sa spýtať , , chcela by som spraviť s partnerom romantický večer na uzmierenie, ale má to byť prekvapko tak nemôžem sa spýtať partnera , vedeli by sme mi poradiť niake značky, alebo farbu vína, aké je dobré aj z vlastnej skúsenosti ? ďakujem moc, len seriozne inzeráty prosím dakujem ...
Aké víno na romantický večer?
Oni maju v modre aj vinaren boli sme na víkend v modre a zastavili sme sa aj tam pekne miestecko :)
ano maju aj biele vina staci si pozriet ich webovu stranku a tam maju vsetky svoje vína :)
majú aj nejaké biele vína? červené mi nerobí dobre
ja som sa raz dostal k tomuto vínku ked sme boli vinobraní veľmi mi chutilo :)
toto vinko som pila na sestrinej svadbe vypila som ho dost a nastastie rano ziadna opica co sa mne velmi nestava :)
tramín červený, chutné veľmi, hoci v názve má červený je to biele vínko
Peter214 moja manželka má najradšej značku víno fiala a konkrétne rizling vlašský velmi jej chuti a je vzdy rada ked jej ho donesiem :)
Dobry den chcem sa spýtať aké víno je najvhodnejsie darovat žene ako prezent moja zena vobec nepije tak ze jej sa opýtať mozem ale neporadi mi
Kazdemu chuti ine vino zalezi aj na sladkosti aj na farbe. Kamaratka vravi ze po cervenom jej bolo vzdy tazko bez ohladu nato ake pila, ale biele jej velmi chuti. A samozrejme zalezi aj kolko si zanho ochotna dat. Ako povedal Dr. Crane Well Dad, Chateau Petrus is a premier crux Bordeaux...