Stracajuca menstruacia

lioness_01

natalia... nie je to pravda... na to aby ti vymizla menštruácia nemusíš brať HAK vôbec nijako extrémne dlho... napr. taká Jeanine ti zastaví menštruáciu v podstate hneď...

natalia123

mozno fakt moze...ale to by zena musela brat HAK fakt velmi dlho...ked ju berie par rokov, nemyslim si, ze je to nieco strasne...ja uz aj tak o nejaku dobu antikoncepciu chcem vysadit, lebo planujem babo...no suhlasim, ze brat HAK 10, 15 rokov a viac moze zanechat aj nejake zdravotne problemy, no je to fakt individualne :)

lioness_01

:))) ale ono sa to fakt môže stratiť úplne... a či je to želaný jav... no neviem, ja by som to asi nechcela...

natalia123

No napisal, ze to ma na svedomi antikoncepcia, nie ze menstruaciu moze zena stratit uplne ;) o to mi islo hlavne
lebo to by bol asi pruser...

lioness_01

natalia, napísala som snáď niečo iné ako si napísala ty? :D

nie som doktorka ale viem ako funguje antikoncepcia, kedďž som ju 4 roky užívala a navyše, fórum antikoncepcia.com viem asi už naspamäť :D

mne sa len páčilo, že si si to tak odborne potrebovala overovať :)))))

natalia123

Zaujala ma Vasa otazka preto som sa na to priamo spytala lekara- gynekologa, lebo je to otazka, ktora ma odborny charakter :) Nech to mame aj odborne potvrdene, lebo tiez mam podobny problem.
Mudr. Jozef Spanka
Odpoved:Ano ma ale to je želaný jav -nič nezdrave... znižuje Vám to straty krvi pri menzes -budte rada
www.antikoncepcia.com