Beriem antikoncepciu Regulon uz asi 2 rok, a vsimla som si ze zakazdym mam menstruaciu slabsiu a slabsiu, nemoze sa mi stratit uplne? Ma to na svedomi antikoncepcia?
Stracajuca menstruacia
natalia... nie je to pravda... na to aby ti vymizla menštruácia nemusíš brať HAK vôbec nijako extrémne dlho... napr. taká Jeanine ti zastaví menštruáciu v podstate hneď...
dakujem za prispevky, a aj natalii ktora sa na to opytala gynekologa
mozno fakt moze...ale to by zena musela brat HAK fakt velmi dlho...ked ju berie par rokov, nemyslim si, ze je to nieco strasne...ja uz aj tak o nejaku dobu antikoncepciu chcem vysadit, lebo planujem babo...no suhlasim, ze brat HAK 10, 15 rokov a viac moze zanechat aj nejake zdravotne problemy, no je to fakt individualne :)
:))) ale ono sa to fakt môže stratiť úplne... a či je to želaný jav... no neviem, ja by som to asi nechcela...
No napisal, ze to ma na svedomi antikoncepcia, nie ze menstruaciu moze zena stratit uplne ;) o to mi islo hlavne
lebo to by bol asi pruser...
natalia, napísala som snáď niečo iné ako si napísala ty? :D
nie som doktorka ale viem ako funguje antikoncepcia, kedďž som ju 4 roky užívala a navyše, fórum antikoncepcia.com viem asi už naspamäť :D
mne sa len páčilo, že si si to tak odborne potrebovala overovať :)))))
prepac, liones ale ty si doktorka, ze podavas taketo inaformacie? Mas svoje tvrdenie aj nejako dokazane?
natalia :D :D
natalia :D :D
Zaujala ma Vasa otazka preto som sa na to priamo spytala lekara- gynekologa, lebo je to otazka, ktora ma odborny charakter :) Nech to mame aj odborne potvrdene, lebo tiez mam podobny problem.
Mudr. Jozef Spanka
Odpoved:Ano ma ale to je želaný jav -nič nezdrave... znižuje Vám to straty krvi pri menzes -budte rada
www.antikoncepcia.com