Moje telo niekedy vylucuje zapach..

Príspevok v téme: Moje telo niekedy vylucuje zapach..
oblicky

prosim o radu. moje telo niekedy vylucuje zapach. v uplne necakanom momente, proste zrazu smrad. mam za sebou vsetky interne vysetrenia, ktore su samozrejme v poriadku, detoxikaciu, kolonoskopiu, proste vsetko. ten smrad pripomina skazene vajicka, alebo vykaly, boze prosim pomozte mi niekto, lebo sa uz bojim ist do spolocnosti. cital som kdesi, ze to mozu byt oblicky, ale co robit, to neviem... :((
dakujem vam vopred za kazdu radu!!

Stastena

Ahoj obličky, čítam o Tvojom trápení a rozmýšľam v čom môže byť ten kameň úrazu. Tvoje stravovanie je príkladné, pitný režim detto. Absolvoval si detoxikáciu atď. Mne z toho vychádza toto:
a/ telo ešte nie je dostatočne vyčistené /veď ho zavalujeme "odpadom" roky/,
b/niektorý orgán -môže to byť pankreas, slezina, pečeň a nielen ľadviny, nedostatočne pracujú,
c/ telo Ti reaguje zápachom pri niektorej kombinácii jedál - skús delenú stravu,
d/a nie je spúšťač nepríjemnej reakcie stres? To môže byť tiež veľmi dôležitý moment. Rovnako ako spôsob rozmýšľania - opakujúci sa hnev, agresivita, depresia a pod.
Držím palce magdulka

machiaveli

Minule ma zaujal na internete jeden clanok, v ktorom sa pisalo, ze Britsky herec Pattinson (Twilight saga) podla jeho kolegov vraj neuveritelne smrdi. Ze sa s nim neda vobec vydrzat. On vraj argumentoval tym, ze sa sprchuje rovnako, ako ostatni. Tak neviem, zeby to iste? Lebo ze by prachaty herec nedbal o hygienu...to sa mi teda vobec nechce verit. Ale je pravda, ze ten clanok mohol napisat aj nejaky neprajnik...to netusim

machiaveli

Ale aj tak si myslim, ze toto bude zrejme nejaka velmi malo rozsirena porucha (mozno nejaky defekt funkcie pecene a obliciek). Isto je na to aj nejake pomenovanie a liecba, akurat, ze musime najprv prist na to, co to vlastne presne je, lebo ja sa obavam, ze nejakymi dalsimi zmenami zivotospravy (ak sa este vobec nejake daju spravit) sa aj tak nic nevyriesi. Je potrebne vec spravne diagnostikovat a cielene liecit...ach jaj. Este by som dodal, ze to nemam odjakziva...predtym som vzdy pekne vonal...prislo to nahle a necakane a zbavit sa tej pliagy, to uz je zda sa extremny problem...

machiaveli

Heliska (Elena), dakujem ti velmi pekne za tvoj zaujem. Pokusim sa odpovedat uplne na vsetko, co ma napadne. Tak zacnem tym, ze sa sprchujem dva-krat denne (rano a vecer pred spanim), hned po osprchovani pouzivam najkvakvalitnejsie antiperspiranty a najdrahsie parfemy. Zuby si cistim 3-krat denne (zubne pasty striedam - momentalne mam doma 6 druhov). Samozrejme pouzivam aj dentalne nite a medzizubne kefky. Vyprazdnujem sa pravidelne, minimalne 1-krat denne, vzdy po ranajkach...niekedy aj dva-krat denne. Ale pozor, nejedna sa u mna o ziadne hnacky. Stravujem sa zdravo, jedavam 4-5 krat denne, s tym, ze kazdy den jem aj ovocie a zeleninu...snazim sa vyberat si zdrave jedla, aby bol pomer medzi tukmi, cukrami a bielkovinami vyvazeny. Denne pijem najmenej 2 litre tekutin. Pijem bud cistu vodu z vodovodu alebo bylinkove caje (vyhybam sa sladenym napojom a dzusom). Sladkosti obcas jedavam, ale nekonbinujem ich s hlavnymi jedlami. Neprehanam to ale s nimi. Netrpim nadvahou, mam dobry BMI index, meriam 186 cm a vazim 73 kg. Neviem, ci som este nieco nezabudol. Proste mam pocit, ze viac uz spravit nemozem a aj tak sa vysledky nedostavuju. Aj ked som si isty, ze 90 % ludi nedodrzuje ani z polovice taky zivotny styl, ako ja...oni take trapne odpovede organizmu nikdy aj tak riesit nemuseli. Budem vdacny za kazdu radu.

oblicky

co sa da robit proti tomu hnilobnemu procesu??
stravu prijimam castejsie a v malych mnozstvach. napr. na ranajky si dam len jeden maly chlieb a za hodinu este jeden. obed okolo jednej, druhej.

oblicky

machiaveli velmi dakujem, je to ozaj na zufanie, presne ako hovoris, nevies, kedy ta to prekvapi. vsetky vysetrenia su negativne. nechapem. ozaj to nechapem. ved ja si ten smrad nevymyslam, tak preco tam nikto nic nezisti???
heliska bol by som velmi velmi vdacny, a machiaveli asi tiez, keby si nam aspon nejakou radou pomohla. neviem uz, na koho sa mam obratit, doktori nepomohli, hladovka nepomohla, alternativna medicina nepomohla. zeby ty?? prosiiiim! aspon to skusme! som ti zaviazany uz aj za ochotu. vyprazdnovanie kazdy druhy den. detoxikaciu som absolvoval. pijem dva litre vody bezbublinkovej denne. alkohol a cigarety ziadne. strava normalna, aj zelenina, sladkosti v norme. kava dvakrat za den. dakujem vopred.

machiaveli

oblicky, ako dlho ta to uz trapi? Ja to mam este stale obcas...akurat mam pocit, ze uz menej casto a s mensou intenzitou. Tiez som skusal uplne vsetko a v podstate mi nic nezabralo uplne...ja mam skor pocit, ze ako plynie cas sa zrejme telo samovolne cisti a preto to mam menej...ale hlavne to nechcem zakriknut...najhorsia je ta neistota, ze kedy sa to zasa objavi...lebo niektore dni som v pohode a potom z nicoho-nic to zrazu opat pride. Dokonca som si uz raz myslel, ze som sa toho zbavil, ale bol to omyl. Na urologii si bol? Tam by ti mohli spravit testy z mocu a poslat ta aj na vysetrenie obliciek. Ale typujem, ze si to uz absolvoval a podla lekarov mas oblicky uplne zdrave vsak? Lebo vraj aj ja...ale nieco tam isto nie je v poriadku, lebo tak, ako mne niekedy pachne moc tak to je nieco neuveritelne. Zvlastne je, ze niektore dni je vsetko uplne v poriadku. Tak potom vazne neviem, ci mam nejake zmutovane telo alebo co, ze mi robi taketo naschvaly. Mozeme si vzajomne poradit, co sme uz odskusali...a to ani u teba ziadny doktor sa ani len nepokusil sa na to pozriet dokladnejsie? To nase zdravotnictvo, to je katastrofa. Jedine ak by si mal nejakeho velmi dobreho znameho doktora, ktory by bol ochotny sa ti normalne venovat a preskumat dokladne danu vec...nejaky doktor HOUSE by to iste hravo zvladol. Vies nasi lekari maju problem spravne diagnostikovat aj najbeznejsie ochorenia a ak mame nejaku velmi malo rozsirenu metabolicku poruchu tak mozeme zabudnut, ze tu v SVK to niekto odhali. Asi musime studovat zahranicnu literaturu a pomoct si sami. Alebo mas este nejaky iny typ?

heliška

Dobrý deň,možno vas usmerním vo vašom probléme. Som výživárka a preto poznám takéto problémy od svojich klientov. Ak dovolíte trošku vás vyspovedám. Ak nebudete mať záujem jednoducho nereagujte. Je dôležité,aby ste mi prezradili niečo o svojej životospráve. Čo, kedy a ako často prijímate stravu? Pitný režim, alkohol, sladké napr.čokoláda po hlavnom jedle. Vyprázdňovanie je pravidelné? Toto všetko nám vplýva na náš organizmus. Zaťaženie orgánov síce nevidíme,ale môže sa prejavovať aj zápachom. Zápach je signál pre nás, že v našom tráviacom trakte prebieha hnilobný proces. Znie to nelichotivo pre človeka,ale nebojte sa , dnes máme riešenie. Tak neváhajte,odpovedzte na otázky a spoločne prídeme na to, kde je kameň úrazu. Elena

oblicky

machiaveli
dakujem, to je super, ze ma chapes, ale prosim skus poradit, co tebe pomohlo? alebo mas ten problem este stale? neexistuje nic na precistenie obliciek??
dakujeeeeeeeeem!