Co je laska?

Príspevok v téme: Co je laska?
smutnaLenka

Mala som priatela s ktorym som chodila 4,5 mesiaca, potom sa so mnou rozisiel. Ale chcel, aby sme ostali skveli kamosi, a kedze sme od seba daleko, kazdy jeden den mi volal aj 2 hodiny, stale sme si pisali, nebol den aby sme neboli v kontakte. Aj milacik ma zvykol nazvat aj taku dobu po rozchode..Pusy sme si posielali atd.
Problem bol, ze on mi niekedy rozpraval, ako flirtoval s tou a tou babou, ze videl taku a taku...Mna to velmi bolelo. Uz je 5 mesiacov od rozchodu, a strasne som zacala byt smutna, ze aj ked si s nim tak rozumiem, ze nie sme spolu. (Inak ja by som s nim byt nechcela, nie je to vhodny chlap na vztah a nikdy by som s nim nebola stasna, to len moje srdce hlupe to stale nevie pochopit)A tak som mu vcera vysvetlila, ako sa citim,a ze bude lepsie ked urcitu dobu nebudeme vobec v kontakte, lebo sa trapim a potrebujem cas, aby som ho prestala mat tak rada..Ospravedlnil sa mi, ze ho mrzi, ze mi svojim spravanim sposoboval bolest... Ze ma ma tiez rad.A ze s tym suhlasi, ale ze sa mu mam hocikedy ozvat.
No a moja otazka je, ze ako vlastne mam v dalsom vztahu, ktory snad mat budem vediet, ci ma ten chlap lubi? Aj tento sa mi stale ozyval, vedeli sme kecat aj 2 hodiny denne kazdy den, vzdy bol ku mne mily, bol mi oporou, vsetko som mu mohla povedat. S tymto byvalym som sa za tych 5 mesiacov od rozchodu stretla 4 krat, ale bol taky isty ako ked so mnou chodil-usmieval sa na mna, aj na ulici mi dal pusu, hocikedy ma objal atd. A to nevravim, ze ked som sa za nieco urazila (som prehnane urazliva), a to sme uz spolu nechodili, volal mi aj 7 krat ale kedze som mu nezdvihla tak mi napisal sms aby som mu zdvihla. Vzdy kazdu hadku bol on, ktory to riesil, aby bolo vsetko ako pred tym...
Clovek by povedal, ze presne takto by sa mal spravat vztah k frajerke, ale to tak nie je, pre neho som len kamoska...
Existuje vobec hranica rozdielu v spravani sa ku priatelke a kamaratke?
Mam 25 rokov, nie som ziadna pubertiacka.

smutnaLenka

Mate pravdu, podla toho co som si precitala ma nikdy nelubil, aj ked mi to pred tym, ked so mnou chodil vravel stale...V podstate ma vzdy mal rad, len ako kamaratku...Aj to si teraz zistim...Lebo ja sa mu uz nikdy neozvem, a uvidim ci sa mi ozve on a po akej dobe...Ak sa mi uz neozve viac, aspon budem vediet, ze som o nic neprisla. Lebo pravy kamarat by sa mi aj ked som mu povedala, ze potrebujem cas, aby som ho prestala mat az tak rada ozval, ze ako sa mam.
Som teda zvedava ci sa mi este niekedy ozve...

soffa

tu neide o to kolko ti vola!tu ide o to ze nebude pozerat na ine a nebude sa ti tym chvalit.jasne ze kazdy chlap sa obcas pozrie,ale neotaca sa za nou a uz vobec to nekomentuje.zavola ti ako sa mas,ci nieco nepotrebujes ked je v obchode,ze si na teba spomenie.a nie 2hodiny kecat o nicom.o tom je laska,o malickostiach...ze ti kupi caj ked si chora,ze ti navari aj "obycajne cestoviny"hoci nevie varit ked si dlhsie v praci,ze ti kupi nieco co si mu pred tyzdnom medzi recou spomenula ze sa ti to paci.o tom je laska...

Mato23

Lenka > to sa mi prave zda celkom ojedinele,ze ked sa nejaky chlap stale holke prosi a svojim sposobom vnucuje (stale ti vola, aj ked ty jemu nie atd), tak to tu holku neodradi a neklesne ten clovek 'na hodnote' v jej ociach:) to je moc pekna vlastnost :) Vacsina ludi, ked sa im niekto stale ozyva a pise,tak toho cloveka prestanu brat vazne a statne sa pre nich 'okukany', ak rozumies ako to myslim.
A z toho chalaniska, mam pocit,ze bud je naozaj taky gentleman,alebo sam nevie ako to s nim je

smutnaLenka

Ale potom, co vedie kamarata ku tomu, ze mi kazdy den volal aj po rozchode, proste nebol den, aby sa mi neozval...Co tu citam na tejto stranke, tak niektore baby co aj frajera maju sa im neozve aj par dni, mne sa moj byvaly ozyval.Ked sme boli na nete stale so mnou pisal, vzdy mi zazelal sladke snicky a pod...To vazne aj kamarat sa sprava ku kamaratke ako, keby mali vztah?
Ja, ked to prirovnam ku kamarastvu s kamoskou, tak neviem si predstavit, ze by som kamoske volala kazdy den, a kecela s nou aj do druhej, tretej rano. A to podotykam, ze za celych 5 mesiacov od rozchodu som jemu ani raz nevolala, vzdy len on mne..

ta3

ak dobre rozumiem, zamyslas sa nad tym, ci je rozdiel medzi priatelstvom a laskou, je a obrovsky, pytas sa, ci budes vediet rozpoznat v buducom vztahu, ci Ta ma rad, urcite to rozpoznas, to sa pozna v kazdom pohlade, dotyku, tone hlasu, vo vsetkom, podla toho co pises, Tvoj priatel Ta mal rad ako kamosku, ale Ta nelubil, keby Ta bol lubil, nebol by sa s Tebou rozisiel, to je jasne, takze sa netrap, sama hovoris, ze by nebol dobry pre vazny vztah, chlapec, ktory Ta bude mat rad urcite pride, dokonca mozno uz coskoro a urcite rozpoznas, ak Ta bude lubit, vela stastia