Velmi divne sny

Príspevok v téme: Velmi divne sny
Majkie

Zdravim.... mam taky problem ze uz sa mi to stalo viacero noci zasebou ked idem spat (cca okolo jednej rano za denneho spanku nahodneho nie) tak sa mi sniva jeden velmi zvlastny sen. Vzdy sa zacne sen ako normalne a potom akokeby som sa zobudil ale citim ze mam stale privrete oci, vtedy citim pritomnost inej osoby v izbe. Vidim celu moju izbu normalne ako vzdy vnoci a zrazu sa mi tu zjavi neaka postava v izbe a zacne namna bud rozpravat, oslovovat ma mojim menom, lahne si vedla mna a ja celi cas len lezim snazim sa pohnut ale telo mam zmrznute... Po neakej chvilke cca 15 sec no mozno max co sa snazim pohnut z celich sil zrazu otvorim oci uplne a pohnem sa a vtedy ta postava zmizne... vacsinou je to zenska postava. Raz ma prebudila zo sna , zaspal som a znova sa mi objavila a stalo sa mi to uz 3 noci zasebou. Je to dost neprijemne neviete mi niekto poradit co by to mohlo znamenat? Vopred dik za odpovede

Pneumonia

Mne sa tiez snivalo 18teho augusta roku pana ze som sa hupala na zabradli, ale zabradlie to nebolo iba som si myslela pretoze sa ukazalo ze to bol plot za susedovie humnom kde sa nahanali macky okolo misky mlieka v ktorom sa odzrkadloval mesiac v splne pretoze uz bolo velmi neskoro v noci a ja som sa zatulala cestou zo zabavy ktora skoncila skor ako zvycajne a bolo tam hrozne ticho iba tie macky hrozny dupot robili a mesiac sa v tom mlieku vlnil ja uz naozaj neviem co to znamena pretoze som sa zobudila do roku 2011

Marinka2302

Pekný deň. Tiež sa chcem podeliť o moje skúsenosti so snami. Nie je to príjemná téma, keď človek ktorý nevie z čoho sa to deje má strach to sem aj písať.. PREČÍTAJTE SI TO VŠETCI PROSÍM!!!???. Začalo to 18.8/2017. V deň sestrinej 18-cky, oslavovali sme jej narodeniny až do bieleho rána.. Sedela som vonku pri ohni, cca 10 minút sama mohlo byť vtedy pól druhej ráno. Dívala som sa na oblohu, pretože milujem pohľad na ňu, akoby ma zvnútra napĺňal. Až sa len tak z náhody objavilo blikajúce svetielko na oblohe, myslela som si, že to bude asi dron, alebo lietadlo či družica. Lenže to ból tanier!!!! Lietajúci tanier, nechcela som veriť tomu, čo vidím na vlastné oči! Mala som vedľa seba mobil, tak som chcela rýchlo zachytiť záber z toho, čo sa deje na oblohe, lenže ako som fotila bez blesku, tak zrazu mi do oka zasvietilo veľmi silné zelené svetlo, tak náhle a nečakane! Na mobile bolo vidieť len zelenú čiaru cez oblohu nič viac..... Od vtedy ako chodievam v noci spávať mávam taký divný pocit,ale neviem sama z čoho nepotrebujem žiadné psychické vyšetrenie, pretože práve ja pomáham ľuďom, čo sa týka psychických záležitostí a podobne. Predtým ako idem spať, pozriem sa na hodiny práve sa mi to stalo terajšiu noc, nemohla som vôbec zaspať bolo asi pól jednéj ráno. Išla som si ľahnúť a zatvorila som oči, zrazu ma to prehodilo úplne na iné miesto a počula som padať kvapky na zem, tak zreteľne, zvoniť mobil a niekto pískal a tichý hlas mi vravel, prebuď sa prebuď!! Chcela som otvoriť oči, ale nedalo sa strašne som to chcela... Kričala som na sestru, Katka!! Pomôž mi prosím... Neprebudila sa.. Niečo ma ťahá do iných miest, akoby som duchom inde, ale telom doma... Stáva sa mi aj to, že ma niekto facká a fyzicky napáda, búcha hlavu o plávajúcu podlahu a podobné nevysvetliteľné veci. Ale človek uverí iba vtedy, keď to zažije na vlastnej koži.

Raymi

Ahojte. Takže ja mam taky zvláštny opakujuci sa sen, opakuje sa mi každe 2-3 roky v marci. Takze sen zacina ja domceku na strome ja ako keby som nejaka postava a vchadzam do maleho domceku na strome zrazu je tam dlha chodba na ktorych oboch stranach je mnozstvo dveri ja ako postava prezeram par dveri a v kazdej ma nieco vistrasi ale nezobudim sa. A na konci chodbi je tmava miestnost plna potrhanych handier a triciek ako keby pelech. Ja ako postava mam v ruke zrkadlo a lampas (Zrkadlo aby som videla zaseba samozrejme). Takže postava vchadza do miestnosti kde sa zastavi poobzera sa , zrazu pozrie do zrkadla a uvidi v nom nazurenu hlavu cierneho vlka. Zrazu sa zhasne lampaš a jeden brechot. V tom sa zobudim . Takže prepacte za pravopis a dufam ze vas to nejako zaujimalo. Tento sen si neviem vobec visvetlit to opakovanie. -ĎAKUJEM

Blondína

Ahojte, ani neviem ako začať. Občas zvyknem mať nenormálne blbý sen. Prepáčte za výraz, ale ináč to pomenovať neviem. Začne to úplne normálnymi snami. Zo začiatku sa mi o všeličom možnom sníva ale ku koncu keď sa mám prebudiť tak sa to stane. Ležím na posteli a zrazu ten chladivý pocit a ja cítim na mojom tele akoby ma dačo tlačilo,utláčalo k posteli. Neviem sa hýbať, chcem kričať,vrieskať ale nejde to! A to je len začiatok potom keď už nevládzem a vzdávam sa tak mi niečo-niekto začne dvíhať perinu, chcem si ju pridržať ale je to taká obrovská sila že to nedokážem.Posledný sen som mala akurát dnes na internáte. Zaspala som , že si na chvíľku oddýchnem. Zo začiatku sa mi sníval sen o jednom policajtovi. Ku koncu keď som už bola ako tak prebudena a trochu už vnímala svet, zrazu to znova z ničoho nič prišlo. Chladiví pocit,tlak na telo ,chcela som kričať ale nedalo sa. Začala sa dvíhať perina,kričala som na svoju spolubývajúcu lebo som ju v izbe zazrela, všetko toto trvalo asi 3 minútky keď som posledný krát vykríkla :Nika, pomoc. V tom momente bolo všetko preč.Už som nevnímala čo je skutočnosť a čo je sen. Ak by mi dakto vedel poradiť, tak vás prosím poradte mi:) díky

polo11

Tiez som to parkrat mal , staci len pockat par sekund a prejde to , je to aj celkom sranda a nie je to sposobene duchmi ani satanom :D

veronika1211

ale ano, pri spankovej paralyze mozes vnimat aj osoby a predstavovat si ich. napriklad zlodeja ako sa ti vkrada do izby alebo rozne ine podobne veci.
skus si o tom precitat viac, vyhladaj si rozne clanky a mozno prides na sposob ako to obmedzit. drzim palce.

Majkie

hej cital som o tej paralyze vizera ze je to ono ale ta postava sa mi zobrazuje kazdu noc :/ vcera som skusil ist spat skorej a ajtak tam bola... nezijem v strese, som uplne vpohode a nechodim spavat ani pod vplivom omamnych latok