Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vestenie buducnosti

Príspevok v téme: Vestenie buducnosti
Janulik33

Chcem sa spytat, ci ma niekto z vas skusenosti s vestenim resp., ci bol niekto z Vas uz u vestkyne?
Ake to je?
Chcela by som si dat vyvestit urc. zalezitosti, ale mam z toho trochu obavy.
Moja kamaratka bola u vestkyne a ta jej najskor povedala nieco z jej minulosti, pritomnosti a sedelo to.
Co si o tom myslite??

klaksima

neverim, neviem, no zatial som ani nemala potrebu vediet, co by ma teoreticky mohlo cakat. naco, aby sa potom clovek pripadne zozieral s niecim, co vobec ani nepride?

ahjajjaj

myslím, že budúcnosť človeka vo veľkom záleží od jeho povahy. Takže podľa povahy sa dá určiť, či bude niekto úspešný alebo nie. Tak napríklad taký cloo, určite nebude mať šťastie u žien, lebo to má v povahe. Ak teda chceš zmeniť budúcnosť a nie si spokojný so životom, skús zmeniť svoju povahu: zmeniť zamestnanie, dovzdelávať sa, nadviazať ďalšie kontakty s inými ľuďmi, nebrať niečo tak vážne, zamerať pozornosť iným smerom a pod.

mimwi

Ja na takéto veci neverím ale už keď tak by som šla asi k niekomu kto má dobrú povesť ale neviem, mne to príde ako vyhadzovanie peňazí do vzduchu

Engly

Dobrý deň,veštenie prostredníctvom emailu. Viac info emailom.Len seriózne.100% záruka pravdivého vestenia.Ak máte problém v láske,v praci.Ritualy.Cena veštenia 13 eur .Ritual- individuálne.

Zuzulik85

Bola som zufala a tak som ju navstivila. Stalo to 60e...a co som sa dozvedela? Zopar info zo mna vytiahla, potom som tahala karty a na zaklade otazok a toho co som povvedala mi vestila - podla mna staci trosku vnimavejsi clovek a povie ti to iste. Pre mna vyhodene peniaze

ahojTN

Dobrý, ja som narazil na veľmi dobrú vešticu, ktorá mi zmenila život. Dlhé obdobie sa mi nedarilo a hrozila mi ekzekúcia. Po vyskúšaní viacerích som narazil na vešticu ktorá mi odrobila a ozaj sa mi život zmenil k lepšiemu, Spoznal svoju partnerku a s finančných problémov mi pomohla že mi povedala výherné čísla a vyhral som menšiu výhru ktorá mi pomohla z dlhov. Skúsil som to z výhrov u nej ešte raz ale druhý krát to už nevišlo asi som bol už chamtivý ale moc mi pomohla a stále pomáha asi by som bol už naulicy. Kontakt na ňu stastna.buducnost@gmail.com

kijiji

bella, pises,ze vestenie nikomu neodporucujes. Suhlasim s tebou ciastocne. Bola som u vestici asi 4 roky dozadu,vcaase ked som bola doslova na dne. Povedala mi veci z minulosti, sucasnosti velmi konkretne,ktore boli pravdive. Do budcnosti mi povedala par veci,ktore sa postupne v case plnia.
Aby sa clovek nedal ovplyvnit,musi byt silna osobnost,ktora zije svoj zivot,bez ohladu aku ma predpoved. Mne to osobne pomohlo a doteraz ma to drzi nad vodou.

bella12

Vestenie nikomu neodporúčam. Či už je veštica "dôveryhodná" alebo len šarlatánka, človek sa podvedome nastaví na to, čo mu povedala a cíti sa byť viazaný jej predpoveďou, že sa to musí stať tak, ako predpovedala a nevedomky si volí takú cestu, aby veštba vyšla. Sám sa oberá o slobodu svojho rozhodovania.

Ako je možné, že veštica pozná veci z našej minulosti? Vždy sa treba nad tým pozastaviť a zamyslieť, lebo sú len dve možnosti, ako k tomuto "daru" prišla - buď od dobrého ducha - Boha alebo od zlého ducha. Ak je to dar od Boha a ona si je toho vedomá, prvým znakom je, že za to neberie peniaze. Veď v písme sa píše: zadarmo ste dostali, zadarmo dávajte. Zároveň nemá problém zrieknuť sa týchto schopností, ak to Boh nechce. Nestačí, že povie, že verí v Boha, alebo má okolo seba sväté obrázky či kríž. Bohu sa veštenie nepáči, pretože človek sa už v problémoch neobracia na Neho, nedôveruje jemu, ale verí tomu, čo počul u veštca.

Ak dané schopnosti veštec nemá od Boha, je len jedna možnosť, odkiaľ ich má. Návštevou veštcov sa človek otvára pôsobeniu zlého ducha. Stojí poznanie budúcnosti za to? Navyše, tajomstvo napĺňania vyveštenej budúcnosti spočíva v tom, že veštbe veríme. Prestane sa plniť, ak sa jej, ako aj vplyvu zlého ducha človek zriekne. Je lepšie nepoznať budúcnosť a byť slobodným, ako sa nechať spútať.

elsa5.5

ja som bola v BA asi pred 3 rokmi asi 500sk,no neviem koľko je to teraz,netuším,tiež s tarotových,aj s kamoškou sme boli až do žaludka nám videla,ale hovorím netreba to brať doslovne.