Ahojte, nevie niekto o nieakych vastkynach alebo jasnovidkach na internete..Potrebovala by som poradit co ma caka alebo co mam ja cakat..Niekoho kto mi pomoze cez net..dakujem vam
vestkine
nuž načo výklady za drahé lóve ,many ,éčka zbehnite na www.tajomno.sk je to lacné a nezabudneš polovicu s toho čo ti povedia.Máš to v emaily a kedy koľvek k dispozícii.Inak aj ja preferujem skôr net veštenie pri osobnom stretnutí sa na teba nalepia zlé energie s prostredia.Je to to iste ako keď k lekarovi chodia chorý a ty ideš len na prehliadku.Chytiš bacyl a si v ....! Kto vie s akymi problemamy tam chodia a sadnu si a energia zostáva všade.Klasika! Radim článok na danej stránke klady a zápory vestic ? Take niečo ,no ten úvod vystihli vymakane a pravdivo. Danosti a vedomosti nasích vestic.Ha ha ty čo chcete .Ozaj a super veštica je Sevalinka tu najdeš v google ale vždy má plno tak neviem vyskúšaj.
s tym nerataj, to ti nepomoze nikto zadarmo, kazda chce za to dobre zaplatit. aj tie, co vestia do telky su drahe, musis volat na audiotextove cislo a to su riadne palky. co chces dnes zadarmo. ty robis zadarmo?