ahoj uz dlhsiu dobu ma trapia nocne mory. rozne mrtvoly, alebo chodby, vsetko si napamatam ale budim sa z hroznym pocitom kazde rano akoby mi chcel niekto ublizit alebo by sa malo stat nieco zle. da sa toho nejak zbavit? horory nepozeram a vecer nejem nic tazke takze z toho to nebude... :)
nocne mory
desivé zákutia tvojej temnej duše....
A to ma ešte nepoznáš osobne. :-/
alebo mate vela stresu
mne sa snivali hovadiny pocas skuskoveho..same virusy, labaky, chemicke reakcie (pamat ukladala informacie z dna) co uz:)
asi pozeravate moc akcnych filmov..jeden znamy take sleduje : "clovece pavuky jak autobus, to bol skvely film" a potom vravi, "mne sa ti zas taka hovadina snivala, zabijal som pavuky" no moze sa mu clvoek cudovat?:)
ja mam tak 2 az 4 obcas 5 snov za noc :)
obcas nic, ale ak je to nocna mora, tak to stoji za to. a to mysli vazne :D
nechapem odkial sa take sny beru, niektore su ako keby vytvorene z reality, ine totalne scifi
mimozenstania, koniec sveta, utek (s 5 nasobnou gravitaciou takmer vzdy), rozne divne choroby, alebo minule nieco ze som mal prestreklu s niekym a ku koncu prisiel moj pes za mnou a mal asi zlomene vazy, ale zil a knucal, tak som mu vykrutil krk a hovoril som si ze aspon nebude trpiet.
a to som popisal tie "jemnejsie" sny - teda "nocne mory" :D
obcas ma to uz stve, avsak vzdy ked sa prebudim si poviem, uff ake dobre ze je toho koniec (napr po sne s tym psom, som si povedal ze, ach psik moj, preco by som ti to mal urobit? tak som ho aspon objal a uvedomil si ze aky je vzacny :) (pretoze ten pocit ku koncu sna nebolo nic prijemne)
ale obcas je to fakt super, uplna zabava, horror v zivon prenose ! uzastne. uz len kameru zo sna doniest :)
bibba sklamem ta som dievca :) no traumu som nezazila..stres je ale nie je to take kriticke v skole byvalo viac. neviem mne tie sny zas tak nevadia skor ten cudny pocit po prebudeni. v kadom sne stale len mrtvoly muciaren v pivnici, dlhe chodby. a keby som mala podla niektoreho natocit film tak by to mozno pochopil len nejaky blazon lebo vacsinou tie sny nedavaju zmysel. a inak snivalo sa vam ze ste umreli? zevraj v sne nemozete umriet. co je asi blbost lebo mne sa to snivalo videla som svoje mrtve telo. ale vacsinou ked mam uz umriet sa zobudim... :)
uzkost, stres, vsetko sa prenasa do spanku, ja som mala tiez take obdobia.....zamysli sa nad svojim zivotom, ci nemas tazke obdobie, nieco, coho sa obvas.....choroba, skusky, nieco neprijemne v rodine.....to vsetko ta moze matat a potom mas take sny. vyriesis situaciu v zivote, zmiznu aj sny.....
Dlhodobé nočné mory sa radia medzi poruchy spánku. Pravdepodobne ste v poslednom čase prešli nejakou stresovou situáciou. Ak nájdete príčinu a vyrovnáte sa s ňou, mohlo by Vám to pomôcť. Inak odporúčam navštíviť odborníka.
ale dufam, ze si chalan :))))
prepac, ze ti pisem ako chalanovi, neviem ake si pohlavie.