mám problém..a neviem si dat rady..s priatelom ma to az moc bavi tvrdi ze som taka jeho nymfomanka ale problem je ze mam na neho chut pred tim a som vlhka ale ked zacneme a trva to dlhsie tak uschnem a nemozeme to dokoncit bo jemu to fakt trva..a skusali sme aj lubrikant ale to neni ono ja nic potom necitim a on sa nespravi..strasne ma to trapi a aj ked mam chut niekedy nezvlhnem ..preco???pomozte mi..nie su nejake tabletky na to..??
nie som dost vlhka preco??
Diky za radu:-)))
to nebolo pre teba zabicka ale pre 123456 to citanie prispevku.
Pre teba je toto: ak to nevyjde chod za sexuologom, ten riesi take pripady, hlavne psychickeho razu ak to je v tom.
inak ten prispevok som necitala ale cihnem si to
a vcera sme sa o tom zase bavili a sme sa dohodli ze tyzden nebudeme nic a ..a kedze ja mu nedam pokoj ani jeden den tak ..po tyzdni ho mozno budem chciet tak moc ze sa to snad podari.. ..no neviem .. fnuk:-(((((
ale napr ked ze raz zacas ideme na oslavu ze si vypijem tak vtedy vobec neuschnem ...tak to fakt bude asi psychicke.. :-(((((
noo ja neviem co to je hak????love doctor asi mas pravdu skusim navstivit nejakeho lekara bo to ze je to psychicke si mysli aj moj chalan ze sa moc snazim a uz po predu sa bojim ze to nevide....aj ja si to myslim ale nejde to odstranit neda sa mysliet na to ..mozno to mam uz podvedome tak v sebe... ale urcite s tim musim uz nieco spravit bo sa to takto neda dalej
no tak to radsej nerob mozno to tak bude lepsie
citala si uz ten prispevok : " striekanie zo zliaz" . to nema chybu, hlavne admin ako mu to zamkol.
neboj. aj tak si to nikto nevsimol :)))
no totoooooooooo ts ts ts... davaj pozor! :)
123456- prepac to som bol ja, len som dal zle meno.:))) soryy.