vie mi niekto poradiť? mam mastnu aj suchu pleť zaroven,(podotýkam ze nemam ju taku ako u zmiesanej pleti, že mastna t- zona a suche alebo normalne lica).mám ju na čele suchu aj mastnu zaroven... aky je to vlastne typ pleti? ako sa mam o nu starať?
dva v jednom, sucha aj mastna pleť v jednom
presne taky isty problem som mala aj ja a to som si myslela, ze som jedina :-)este k tomu som mala citlivu plet, ze mi sem tam zacervenala a svrbela. ja som si kupila z lekarne seriu zz sensitive a z dermakozmetiky probalance krem. Potom som si plet zacala hydratovat kremom rose dew od annemarie borlind. velmi dobre mi to upravilo hydrataciu pleti, nemam uz ani prilis mastne ani suche miesta a mozem kludne pouzivat aj make up, lebo nemam flaky.
Tiež by ma to zaujímalo, beriem hak, takže pleť je už menej mastná, ale tiež sa mi tvoria najmä na brade a okolí šupinky. Preto nemôžem používať make-up, iba krycí krém. Aký krém je na to najvhodnejší?
dakujem vám velmi pekne kočky...
pre agkt:
možem sa opýtať aké typy krémov pouzivas? resp. aké značky?? :) dakujem
Ano, hydratovat lahkymi kremami lepsich znaciek...Napriklad ja si musim davat pozor, aby v nich nebolo privela glycerinu, pretoze mi z neho rychle mastnie plet, ale v tomto som asi vynimka.
keby som nemala kamaratku, ktora ma presne taky typ, suchu a zaroven mastnu plet, tak by som si to ani nevedela predstavit :), ale jednoznacne ako zaklad by som ti poradila velmi kvalitny hydratacny krem, investuj do neho, to je zaklad.