Smutné myšlienky.

Príspevok v téme: Smutné myšlienky.
Apricot

Nepovedali ste si niekedy - po x-tom rozchode a po x-tom neúspešnom pokuse o vzťah - že možno nie ste osoba, s ktorou sa dá žiť? Osoba, na ktorej je niečo, čo by mohlo byť pre niekoho zaujímavé a výnimočné? A že jednoducho sa zmierite s tým, že budete stále sám a už sa radšej nebudete púšťať do žiadnych pokusov, aby ste sa nesklamali opäť?
Alebo nádej umiera posledná?

lulu22

ta3, pekne si to napísala:)
je to naozaj pravda, že láska kvitne v každom veku a to, že veľa žien po 50tke upadne do melancholie, že si začnú myslieť, že už sú "staré na lásku" a pod. tak to je smutné:/ lebo naozaj sa to dá! Veď čo chcú byť ďalších 20-30 rokov samé?? to myslím, že nikto nechce.
Maj sa krásne a ďakujem:)

ta3

Lulu,
tak to ma skutocne tesi, ze mama si konecne nasla svoju lasku, po dvoch rozvodoch (ja som sa prvykrat rozviedla, druhe manzelstvo tiez nebolo dobre, v decembri druhy manzel zomrel) si to konecne zasluzi a vies, co je na laske najkrajsie?, ze kvitne v kazdom veku a vela zien po 50 si mysli, ze sa im to uz memoze stat, lebo si myslia, ze laska je len pre mladych alebo co je skvele?, ze lasku si nemozno kupit, to by sme sa my menej majetne lasky nikdy nedockali, ja som povaha, ze sa v nicom len tak lahko nepoddam, ked mam ciel, idem za nim sice trpezlivo, ale velmi odhodlane a pre mna laska je priorita cislo 1, preto sa jej nemozem vzdat, aj ked som zazivala iba sklamania, vsetko dobre Tebe Lulu a pravdaze aj Tvojej mamke

lulu22

ta3, som rada, že i keď máš 57rokov, stále dúfaš:))) lebo poviem ti tak, že moja mama má tiež 57rokov a svoju lásku našla, keď malal 50! a to je už 2x rozvedená-kvôli alkoholizmu a druhý raz, keď si môj otec našiel milenku.. takže ona mohla mať dôvod neveriť a nedúfať, ale pošťastilo sa jej :)) tak držím palce, aby sa ti tiež priplietol niekto do cesty, veď si ešte mladá:)

xantipkaR

Akoby som seba počula ano po x tom vzťahu a x tom rozchode mam pocit že jednoducho nie som človek ktorému je súdené aby ho malniekto skutočne rád aj ked každy z mojich bývalých chce byť dobrým kamarátom.Nemám už na to nervy...skrátka nie je mi asi súdené aj ked je to ťažké...nič si ztoho nerob horšie je že možno stretnem v živote toho kto ma bude ozaj ľubiť a mať úprimný záujem bojím sa však že po tých skúsenostiach nedám mu už šancu

ta3

je to tazke, ja viem, ja toho spravneho partnera hladam cely zivot a to mam uz 57, no ja nehadzem flintu do zita, lebo viem, ze tam niekde musi byt niekto aj pre mna a ze este mi nevosiel do cesty, asi to ma svoju pricinu, ale viem, ze je to iba otazka casu, kedy sa to stane, ja som velmi trpezliva, tak drz sa a nebud smutna

ta3

rozhodne sa netreba vzadavat, ale ani krcovito za kazdu cenu niekoho hladat, treba byt otvoreny pre mozny vztah a ked to najmenej cakame, vtedy sa to najskor stane, ale rozhodne nevesaj hlavu a uz vobec nemaj myslienky, ze nestojis za nic, alebo ze nie si zaujimava, ze nemas co ponuknut partnerovi atd, to je to najhorsie co mozes urobit, v takom pripade si fakt nikoho nenajdes, drzim palce

Apricot

m,mlk
U mňa je to tiež podľa nálad...a dnes som mala blbú náladu..

sarinka
Ja nikdy nelipnem na striktných požiadavkách, beriem každého takého, aký je...pozerám na to skôr z opačnej strany...že po počiatočnom záujme zo strany partnera, začne prichádzať aj nezáujem z jeho strany a potom automaticky aj z mojej a ide to tak do stratena, až to zmizne úplne....skôr mi je smutno z toho, že to s nikým dlho nevydrží....