Je to síce otázka pre niekoho možno úplne odveci, ale predsa to skúsim. Záleží podľa vás na znamení partnerov? Teraz som si našla priateľa, je to len v začiatkoch a nevidím ešte nejaké chyby. Ale je v znamení Blížencov. O tomto znamení som počula, že nedokážu byť verní. Ja som škorpión a partnerská zhoda medzi nami nie je vôbec pozitívna. Proste samé negatíva. Má podľa vás takýto vzťah zmysel? ja verím, že na človeka vplýva druh znamenia a mám hrozné obavy so sklamania. Aké máte s tým skúsenosti vy? Ďakujem
Znamenia zverokruhu
whee_ee: ja nehovorím, že to je základ...a moje kamošky čo sú v tomto znamení si ani nepriznajú, že také sú...na prvý pohľad sa javia ako milé a priateľské a keď som s nimi jedine čo vedia ohovárať každého na okolo, ale možno to len ja nemám šťastie na normálnych rakov :)
Ja mám v sebe tiež plno chýb dá sa povedať, že som hrozná povaha a každý má v sebe niečo dobré a niečo zlé, ale len som sa pýtala na váš názor...proste blíženci boli pre mňa vždy znamenie od ktorého som utekala vždy čo najďalej. Proste jedno čo neznesiem je nevera. Radšej nech ma partner nechá, znesiem to a potom nech si chodí za kým chce, ale samotný podvod neznesiem. Len som mala obavy, ale asi to teraz riešiť nebudem, čas ukáže.
Raci neuprimní a falošní?? No akože prepáč, ja som rak ako vyšitý a takáto zďaleka nie som... :D
ale ved kazdy clovek meni naladu, niekto castejsie a niekto menej casto, moj priatel je blizenec a absolutne to na neho nesedi, dve najlesie kamosky su blizenci a na tie tiez nie, kazdy clovek je iny, ale nie na zaklade horoskopu
ja poznam vela blizencov, kamaratku, byvaly 2ja priatelia, sucasny, pes a aj sestra su, kedze som s nimi(sestra, frajer) mala moznost zit niekolko rokov v spolocnej domacnosti, mozem 100% potvrdit, ze su to dvojtvare povahy. Nikdy nevie clovek na com je, raz je clovek mily, ochotny, priatelsky, zhovorcivy-az prehnane a na druhy den, ked sa zobudi je nervozny, vsetko mu vadi, este aj odpovedat ano-nie na otazku ich obtazuje, za dva dni je to zas opacne a pod.Blizenec chce byt casto sam, uzivat si slobodu, ale pri tom chce, aby sa niekto o neho staral a sluzil mu, taktiez som si vsimla, ze blizenci nie su moc citovi, maju problem davat najavo lasku, taktiez su egoisticki-to ma toto znamenie uplne spolocne pre vsetkych. Kamaratka-blizenec sa teraz po 4 rokoch rozisla s frajerom, skorpionom, ale nie je to podla mna kvoli znameniam, ale ze si jeden druheho uz nevazili, povaha sa da kreovat, vztah sa da rozvijat, takze sa zas neda vsetko pripisovat znameniam...
lost-na Teba sa to Tvoje znamenie uplne hodi:O)))
no ja poznam 4 ludi, co su v maji, teda su to tusim blizenci a ani jeden nepodvazda, ponzam vodnara..hlbavy nie je, skor to je praktik, ale nie myslitel,urcite nie je zvlastny ani excentricky, skor intovert
est raz konstalaica planet a hviezd neovplvnuje povahu, moze iba ak tomu verite , ale to je tema psychologie a autosugescie:)
No super, pobavil som sa na tom, ale je to blblost. 50% uhadnu. je to ako ked hodim mincou..
proste nieco trafa dokonale a nieco dokonale netrafia..
ak horoskop, a numerologia, tak jedine to ma vyznam, ked je to absolutne presne. neexistuje aby 1+1=3 dnes a zajtra 1+1=4 alebo naopak.
take nieco uz neuverim :)
neprenasam sa v alternativnych realitach, aby som na to mal dovod..
Čínske znamenie had
Had je šieste znamenie čínskeho horoskopu. Had je znamením múdrosti a húževnatosti. Ľudia narodení v znamení hada sú veľmi prispôsobiví, radi sa vrhajú do nových vecí. Had je premýšľavé a inteligentné znamenie. Had pracuje svojím vlastným tempom, dokáže veľmi rýchlo jednať a nerád prehráva. Had býva často poverčivý a túži po pokojnom živote. Pri kontakte z ľuďmi je skôr zdržanlivejší a stráži si svoje súkromie. Had je veľkou oporou pre partnera, avšak hada sklamete, tak vám to nikdy neodpustí. Had patrí medzi najinteligentnejšie znamenie zverokruhu.
Zda sa to len mne, alebo mam to stastie ze mam vzdy ten najlepsi vysledok ? :)
A;e "rodne cislo" mam
Číslo osem (8)
Číslo osem je charakteristické svojou zložitosťou, lebo je dvojnásobok čísla 4. Človek narodení pod číslom osem má silnú vôľu a je individualista. Planétou čísla 8 je Saturn a najšťastnejším dňom je pre číslo osem sobota. Osmička je charakteristická pre bádateľov, technikov.
tak mam priatela byka a je neskutocnme kludny, staticky..a poznam blizenca, teda zenu, ktora tak pdovadza svojho priatela, ze je to enskutocne, kazdy rok sa popri nom vyspi s min 3muzmi a ten jej o tom vobec nevie. Ale zas nemyslimm si, zeby zverkruh ovplyvnoval az natolko cloveka, mozno ej to len nahoda.