Znamenia zverokruhu

Príspevok v téme: Znamenia zverokruhu
Znamienka

Je to síce otázka pre niekoho možno úplne odveci, ale predsa to skúsim. Záleží podľa vás na znamení partnerov? Teraz som si našla priateľa, je to len v začiatkoch a nevidím ešte nejaké chyby. Ale je v znamení Blížencov. O tomto znamení som počula, že nedokážu byť verní. Ja som škorpión a partnerská zhoda medzi nami nie je vôbec pozitívna. Proste samé negatíva. Má podľa vás takýto vzťah zmysel? ja verím, že na človeka vplýva druh znamenia a mám hrozné obavy so sklamania. Aké máte s tým skúsenosti vy? Ďakujem

ta3

no pravdaze, kolko ludi, tolko nazorov, v hrubom rozdeleni, co sa tyka znameni ti, ktori veria hviezdam a ti, ktori neveria, mozno su tam este ludia, ktori o tom stale vahaju
ja na hviezdy verim, postavenie planet v case narodenia ma urcite vplyv na povahu cloveka, ale verim aj v Boha, aj ked radsej hovorim tomu vyssia inteligencia
na pochopenie urcitych veci, medzi ktore spadaju aj znamenia zverokruhu, je treba velkorysejsie myslenie, odvahu a snahu chapat viac nez je obycajnym ludom dostupne, chce to seriozny zaujem o poznanie, vela casu straveneho meditaciami, studium dostupnej literatury a vlastneho pozorovania diania okolo nas
nemusime sa o danej teme skriepit, kazdy ma pravo na vlastny nazor a na jeho vyjadrenie a treba to akceptovat
:-)) skoda Doubledog, ze som Ta nepoznala este, kym som bola doma na Slovensku, osobny rozhovor s Tebou by bol zaujimavy a obohacujuci

bella12

Dátum narodenia či znamenie zverokruhu nemá žiadny vplyv na povahu človeka. Vplyv môžu mať genetické predpoklady, ale samotný deň narodenia nie.

Moja teta a ja sme sa narodili v rovnakom "znamení", medzi nami je rozdiel len 1 dňa a sme rozdielne ako oheň a voda. Ona - výbušná - až cholerická, extrovert, rozhodná, nebojácna, vie sa presadiť. Ja - väčšinu života utiahnutá, tichá, bojazlivá, introvert, melancholik. Prácou na sebe sa mi podarilo trochu sa "oťukať" - mám viac odvahy a istoty v sociálnych situáciách a nie som taká uzavretá. A prečo sme s tetou také rozdielne? Jasne v tom vidím genetické predispozície. Zároveň však ani na to sa nemôže žiadny človek vyhovárať. Každý sa môže sám rozhodnúť, či chce so svojimi povahovými vlastnosťami, ktoré dostal do vienka, niečo robiť (ak nie sú pozitívne), alebo nie.

Viera v horoskopy sa Bohu nepáčia - súvisia s myšlienkou, že osud či povaha človeka sú vopred určené a uvádzajú človeka do pasívneho postoja - načo sa snažiť, veď s tým aj tak už nič nespravím. Zároveň človek vkladá svoju dôveru v nejaké predpovede a nie v Boha. Preto je to prestúpením proti 1. prikázaniamu. Pre človeka, ktorý verí v Boha a horoskopy číta len pre pobavenie, by nemal byť problém vzdať sa takejto zábavy.

milli11

Mna dost zaujimaju znamenia a ich vlastnosti, podla skusenosti to casto na nich sedi. Neverim vsak na predpovede, lebo vsade mi napisu buducnost inak.
Moje skusenosti s ludmi narodenych v urcitom znameni.
Baran.
Muz-strasne tvrdohlavy, ale aj mudry, dokaze ist za cielom, aj za vybranou zenou.
Zena- snazi sa posobit tvrdsia, ako je v skutocnosti, ale pri lamani chleba sa na to zvycajne pride.
Byk.
To som ja, celkom to sedi, som kludna, niekedy az pomala, mam rada prirodu, nemam rada necakane zmeny, malokedy ma nieco vyvedie z miery a ak, potom len vsetci cumia, kde sa vo mne zobrala ta zlost a sila. Akurat postava na mna nepasuje, lebo byci su vraj zvycajne tucni a ja som naopak chuda.
Muz-pokojny, rad je (papa) dobre jedlo, ma osobitny zmysel pre humor, pritazlivy, citit z neho pokoj, zvycajne oddany (vsetci muzi byci, co poznam, maju stale tu istu partnerku).
Zena-mila, rada sa paradi, je skvela vo zvadzani muzov.
Blizenci.
Muz-flirtuje s kazdou suknou, kazdu druhu stihne aj pretiahnut. Ale poznala som aj jedneho, ktory chcel len mna a vsetky ostatne si nevsimal. Tu vidno, ze vynimka potvrdzuje pravidlo.
Zena-vecne sa zalubi do niekoho ineho, narieka a place, ake ma komplikovane vztahy s muzmi. Pritom ma na kazdy prst niekolko napadnikov, s cim sa sa vzdy musi pochvalit.
Rak.
Muz-nuz, casto sa snazi tvarit tak vazne a odmerane, aby clovek netusil, ako sa citi.
Zena-oddana rodine, pre ktoru sa obetuva, rada upratuje, vyziva sa v chode domacnosti, chrani svojich najblizsich a aspon pre mna, to boli spolahlive spoluziacky a kolegyne.
Lev.
Muz-snazi sa vsetkym ukazat, ze on ma vsetko najvacsie a najlepsie, rad sa predvadza.
Zena-v podstate to iste, rada sa predvadza, lahko sa spriateli.
Panna.
Muz-tichsi, spolahlivy, verny.
Zena-strasna detailistka a puntickarka.
Vahy.
Muz, zena-toto neviem urcit, lebo co poznam ludi v tomto znameni, vsetci su uplne ini. le zvycajne su pritazlivi a vcelku mierumilovni.
Skorpion.
Muz-posobi sice casto hanblivo a milucko, ale pod povrchom je to presibana bytost, strasne im to pali.
Zena-panovacna, casto sa hada.
Strelec.
Muz-poznala som iba jedneho a ten bol este len maly chlapec.
Zena-casto si svojim chovanim, nafukanost, odmietanie pomoct, narobi nepriatelov.
Kozorozec.
Muz-verny partnerke, ale ked si najde milenku, nema problem podviest partnerku a je verny naopak milenke a partnerku zanedbava. Inak strasny puntickar, casto nervozny, potrpi si na prehnanu hygienu, dobry sportovec.
Zena-posobi milo, ale ak mate napriklad spolocnu kamosku, pokusi sa vas odstavit od nej, rada sutazi, nevzdava sa.
Vodnar.
Muz-da sa s nim porozpravat o vsetkom moznom a clovek sa nikdy nenudi.
Zena-chape logiku veci, ale casto ma problemy s partnerom, ma pocit, ze by jej bolo lepsie samej, ale zvycajne ostava vo vztahu.
Ryby.
Muz-nepoznam.
Zena-mila, citliva, prisposobiva, casto jej vsak treba byt oporou a niekedy ju trochu postrcit.
Tak co, sedi to na niekoho z vas? Toto su len moje postrehy.

ojka

ja som sa o svoje, ani partnerove znamenie nikdy nezaujímala,...podľa mňa sú to keci, ale tak keď niekto sa o to zaujíma, tak prečo nie, jeho vec... (: ty teraz problém v partnerovi nevidíš, ale vidíš ho v tom, aké je znamenie....takže, keď chceš nejaký problém nájsť, tak ho podľa mňa budeš hľadať, i keď nevedomky.... hmmm, skús od tých predsudkov ale upustiť.... bolo by to podľa mňa lepšie (:

rofl

ja si myslim, ze tie znamenia funguju. ale nebral by som to az tak vazne, ze by som si vyberal partnerku podla znamenia. sklamat ta moze aj clovek v spravnom znameni.

lost

No presne. Tak bud su znamenia divne, alebo ich clovek zle interpretuje :)

Ja som z vodnara kozorozec.
No ak by to bola aspon ta ryba tak by som pochopil tu zmenu (zacal som jest nenormalne vela ryb).

Tym ma napada ze nemam doma ziadnu rybu. Asiskocim k jazeru...

mary-anne

čo si myslíte o tom novom zverokruhu?

podľa mna je to blbosť, teraz sa nám akože zmení charakteristika povahy a osobnosti, ked som z leva prešla do raka?? ved to sú uplne dve odlišné znamenia ....
som príliš hrdá na to, aby sa zo mna stal z leva rak :D

lost

Zdravie

Kozorožec býva v detstve často chorý, ale ako dospieva jeho odolnosť sa s vekom zvyšuje. Kozorožec veľmi zle znáša, keď je chorý a má sklony ku reumatizmu. Kozorožec by mal viac športovať, hýbať sa na čerstvom vzduchu. Kozorožec najčastejšie umiera na rakovinu žalúdka a infarkt.

o dectve to plati, zaroven aj druha cast.
- pozoruhodne.
a ta rakovina zaludka moze byt (pozdravujem KFC) a infarkt tiez (pozravujem autora horoskopu)