Poprosim nazory, zenatych,vydatych alebo slobodnych... Muzi ci zeny... Celkom rada by som prisla na koren tomu, preco si zenaty chlapi hladaju milenku, ked maju doma manzelku s ktorou su niekolko rokov a maju deti... To iste aj opacne ... Dakujem :)
Byt "milenkou"
Hovorí sa, že človek by mal skúsiť všetko a zrejme to väčšina ľudí berie doslova vo všetkom. Sú jedinci a nie je ich málo, ktorí kým ozaj nevyskúšajú, nepochopia, že to v konečnom dôsledku ani za to nestojí. Jednoznačná odpoveď prečo je nevera neexistuje. Je to súčasť života, len škoda že ňou nechtiac zraňujeme tých, ktorých naozaj ľúbime.
GiovanniX nemyslim si ze je to normalne,bol to len moj nazor,som 19r.vydata ale mam to stastie ze s manzelom o tom debatujeme a vymyslame aby stereotip nenastal,ale ked niekto ostava stale pri tych istych praktikach tak sa necudujem ze hlada zmenu inde
tiez poznam jedneho zenateho kamarata co ma milenku, rozpravali sme sa o tom, kedze poznam aj jeho zenu a bolo mi jje luto, pytala som sa ho preco vlastne to robi.
Jeho zena je totizto velmi kozervativna, v sexe vyuzivaju stale tie iste praktiky nic nove nechce vyskusat, ani polohy velmi nie.A po dlasie je strasne ziarliva prilisne ho kontrolovala aj ked este nemal milenku vraj. No a casto sa hadali za ziarlivost z jej strany co v nom vzbudzovalo presny opak a lakalo ho k "zakazanemu"...
ako ktory. ja ot neschvalujem ale napr moj kolega ma milenku, vieme to vsetci kolegovia, otvorene o tom hovori, u neho je mi uplne presne jasne preco...
vzali sa ked mal 19-nast, bola to jeho prva sexualna partnerka , nestihol sa vyblaznit, spocitaku mu to nechybalo , teraz uz ma 30 a zacalo mu to chybat, proste neni absolutne vybureny a vyblazneny..
inak ma 2 rocne krasne dievcatko a dalsie an ceste...
No prave preto ze maju manzelku a dety
tak zaprve, nerobte svine len z nas, zeny si milencov hladaju tiez a maju na to tiez pomerne chabe vyhovorky... nikdy nie je doma, stale pracuje... chlap sa ide zodriet aby zarobil a co za to dostane? parohy! takze tak...
a chlapi? pricina moze byt napr. aj ta, ze niektore zeny su mrchy a akonahle sa vyskytne nieco s cim nesuhlasia, tak manzelovy odopru sex na dost dlhu dobu... jasne ze niektore slabsie povahy to riesia milenkou...
neschvalujem ani jedno ani druhe, nevera je najvacsie svinstvo, ktore moze jeden druhemu spravit a hanba vsetkym co tak robia, alebo spravili, ale nepatri sa robit svine len z nas chlapov...
ketrin614
a to si myslis ze je normalne?Podla mna nie...
niektori nechcu zmenu v manzelstve alebo partnerstve,rozumeju si po vsetkych inych strankach,len ich laka sex s inou osobou...
podla mna nie je to normalne,ked chcu s inym spat,tak nech sa rozvedu,ale co sa ja cudujem,fakt ako zvierata su väcsina,absolutne bez zasad,dieta co vidi?ako chodi k maminke,alebo k oteckovi ina zena ked maminka nie je doma?to je fakt dobry priklad pre dieta a cudujte sa potom ze preco su vase deti ako 15 rocne tehotne uz...
lebo medzi sebou velmi malo komunikuju o sexe,co sa komu paci a co chcu nove vyskusat,po urcitom case nastane stereotyp a ked sa nesnazia o zmeny tak to hladaju inde a myslia si ze to bude skvele:-)