Ahojte!
Máte niekto skúsenosti s odmietnutím užívania liekov od psychiatra? Užíval som jedny lieky asi 2 roky a jedného dňa mi ich psychiater len tak vysadil a nič zlé sa mi nestalo a ani sa mi stav nezhoršil (ani žiadny absták). Vysadené boli preto, lebo ma moc tlmili a bol som veľmi ospalí.
Po asi mesiaci mi predpísal ďalšie lieky (iný druh) aj keď mi nebolo vôbec zle a ani to podľa mňa nebolo potrebné. Užívam ich asi 4 mesiace a chcel by som ich vysadiť (aj keď mi viac menej nič negatívne nerobia). Mám z nich predpísané dve tabletky na deň a už som užíval len jednu denne a teraz cca jednu na každý druhý deň.
Myslíte si, že keď ho požiadam aby mi už lieky nepredpisoval, tak to bude rešpektovať? Skôr by som sa chcel zamerať na návštevy psychológa (nechodím) a počul som o nejakých spoločných posedeniach s inými pacientmi.
Má niekto skúsenosti ako psychiater berie takéto návrhy? Nemám totiž predstavu čo mi na to povie. Ja sa cítim dobre a od poslednej (jedinej) hospitalizácie v máji ubehnú 3 roky.
Ďakujem za každé rady!