Nechem mať anorexiu

Príspevok v téme: Nechem mať anorexiu
Ettel

Mám 17 rokov - 170 cm a 47 kg. Každé ráno vstávam o 5, chodím spávať dosť neskoro-t.j niekedy iba 5 hodín nespím. Raňajkujem, jedávam všetko, či zjem hranolky, hamburger - všetky kalorické jedná, a večer zjem ešte aj nutellu. Moje porcie jedla sú niekedy väčšie ako pre poriadneho chlapa.
Každým dňom len chudnem. Občas cvičím - ale iba na spevnenie brucha.
nechcem aby sa stala zo mňa anorektička. Neviete mi nejako poradiť? Čo by ste robili vy na mojom mieste?

ivanana

by som sa iba opakovala... ty nie si anorekticka! vies co ma napadlo? tym, ze furt chudnes - nemas pasomnicu? jednoznacne, chod ku doktorovi! boze,keby mam ja 46 kil! a to mam 56 a vysku 162 :-((( pri tebe sa teraz citim ako prasa

Ettel

Stres -niba niekedy pri písomkách asi raz za týzden :) Snazím sa chodiť spávať skoro, ale už o 5 idem do školy, v autobuse spím este asi hodinu.
Inak som stastna, nic mi nechýba...len mám jeden problém s výtokom, už dlhšiu dobu -gynekológa som ešte nenavštívila. Mohlo by to aj niečo s tým súvisieť?

Ettel

Doktori nič nezistili, iba ma poslali psychologovi, že to mám zo stresu. Akurát som chudokrvna, ale to aj moja sestra ktora ma 170 cm a 60kg :/

lilina333

jezis tucna!!!!!! ja mam tu istu vysku a vahu co ty a citim sa velmi chuda....ked uz mas tieto pocity tak na tvojom mieste by som isla za psychologom

lilina333

lenze ja som bola vzdy taka chuda....v tvojom pripade to tak nie je takze by som hladala kde je pricina...daj si skontrolovat stitnu zlazu