Čo tým vlastne myslí?

Príspevok v téme: Čo tým vlastne myslí?
beybina

Sme spolu pol roka. Zajtra mal ísť do práce ale kvoli mne to odvolal. Jeho veta ked mi telefonoval" Tak čo spadol ti kamen zo srdca že som to odvolal?" Povedal mi to normálnym tonom ale ja som si pripadala ako dáka chuderka, čo sa mu musí prosiť aby sme boli spolu. Minule sme niečo riešili, že sme málo spolu a tak ..(učím sa teraz na skúšky)tak mi teraz povedal, že chce aby sme boli spolu ked ktovie kedy teraz budeme mať čas.
Stále mi vraví čo všetko by pre mna urobil,čoho všetkého by sa vzdal, ked sme spolu vonku 5 krát mi povie ako ma moc lúbi,ked mi volá 4 krát za den tak 4 krát mi povie lúbim ťa. Niekedy mi to však pripadá len také automatické , napr, povie mi lubim ta a teraz ja som taká že LUBIM HO ale nehovorím mu to stále ako aj on mne.Aj ked by sa to možno odo mna čakalo. Kde je chyba?? V o mne? V nom ? Neviem presne opisať čo a to deje, ale niekedy mám chuť sa pohádať,no zároven priateľa velmi lúbim ....Ale pri takej vete akú mi dnes povedal /hore uvedenú/ sa cítim troška mimo ..

whka

Podla mna chcel pocut kladnu odpoved (ano, spadol mi kamen zo srdca) kvoli tomu, aby sa uistil vo svojom nazore, ako bez neho nemozes byt. Hladka mu to ego. Mne by sa to urcite nepacilo.