Chcela by som sa spýtať ako často a ako dlho má fenka menštruáciu? Kedy zvyčajne začína? Tá moja má teraz 7 mesiacov. A používajú sa tiež nejaké prostriedky, aby nezašpinila byt? Ďakujem
Fenka a menzes
záleží kde to má..možno sa len poškriaba niekde
kde na srsti?
Mam rocnu fenku a nasla som jej krv na srsti neviete co jej je?
Mam rocnu fenku a nasla som jej krv na srsti neviete co jej je?
Nasa hara napriklad len 3 tyzdne a z toho krvaca cca 5 dni. U kazdej fenky prebieha haranie inac. Nohavicky pre fenku je dobra vec, no zial casto sa zabuda na to, ze vlozky v nicht treba casto menit, inac bude fenka z toho na nervy, pretoze sa nema moznost sama ocistit. My pouzivame zriedka nohavicky. Pocas harania je na gauci, (kam nasi psi mozu) deka, ktora sa vyperie a vymeni. Zalezi tiez na tom, ake silne je krvacanie. Nasa to ma skor mierne, nez silne.
pokial viem tak fenka sa hara dvakrat za rok :) nasej mamina usila nohavicky a tie ma ked sa hara :)
Fenka nema menstruaciu, ale hara, vacsinou dvakrat rocne, cca 6 tyzdnov, intenzivne spini prve 4 tyzdne.
Je vidiet, ze o psoch vela nevies. Najprv si vsetko o nich prestuduj a potom mysli na chov.
Rada- Mám fenku ktorá je plemeno pudel stredný a moja fena ho dostala pred dvama týždňami a dávame jej detské gate na 2-3 ročné dieťa kúpujeme ich zo sekáča lebo tie špeciálne sú drahé.Na gate vustrihnem na zadok dieru a dám tam chvost potom jej tam len prilepím intívku a keď ide von tak jej to dám dole a potom jej to dnu oblečiem.Kúpim štyri gaťky najmenej.Podlahu umývam dva krát týždenne.Psíka za to netreba trestať.Funguje to a sme zatiaľ z nápadom spokojný.☺